Veel gestelde vragen

Wat je wilt weten

Welkom op onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op vragen die we vaak krijgen over onze matchmaking. We begrijpen dat je op zoek bent naar heldere informatie en praktische tips die jou helpen in je zoektocht naar een duurzame relatie. Scroll naar beneden om de antwoorden te vinden die jou verder helpen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bij relatiebemiddeling betaal je voor de dienst die wij leveren. Als je je bij ons relatiebureau inschrijft, gaat een ervaren bemiddelaar aan het werk om je aan partner voor te stellen waarmee je een mooie relatie op kunt bouwen.

 

De kosten die wij maken worden voor het grootste deel bepaald door twee zaken. Allereerst zijn wij een professionele organisatie. Dit houdt in dat wij deskundige mensen in dienst hebben die zich voor je inzetten. Daarnaast adverteren wij veel in landelijke en regionale media om zoveel mogelijk partnerzoekenden te bereiken.

Een belangrijk verschil met datingsites is dat relatiebemiddeling via een datingbureau veel meer omvat. Datingsites zijn meer gericht op mensen die snel een afspraakje met iemand willen hebben. Een relatiebemiddelingsbureau daarentegen is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Dit is een veelvoorkomend misverstand. Relatiebemiddeling is geen relatietherapie. Wij brengen mensen bij elkaar die elkaar nog niet kennen met als doel een nieuwe relatie tot stand te brengen. Natuurlijk volgen wij wel met belangstelling hoe door ons ontstane relaties verlopen

Dit is per persoon verschillend is. Relatiebemiddeling is mensenwerk en dus niet helemaal precies te voorspellen. Het gebeurt regelmatig dat een eerste contact meteen raak is. Dat zijn wel de echte geluksvogels. Over het algemeen vinden de mensen die zich bij ons inschrijven binnen een jaar een partner.

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Leuk is het niet, en daarom is ons er veel aan gelegen om dit te voorkomen. Mocht het ondanks onze inspanningen toch niet lukken, dan onderzoeken wij waarom dit zo is. Waren de voorstellen wel goed? En de persoonsbeschrijving? Of is er wellicht iets anders aan de hand? Afhankelijk hiervan bekijken wij of het verstandig is om nog langer ingeschreven te staan of dat er naar een andere oplossing gezocht moet worden.

Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is wel erg belangrijk: relatiebemiddeling is voor iedereen. Je treft allemaal mensen die oprecht op zoek zijn naar de man of vrouw met wie zij hun leven willen delen.
De relatief hogere kosten werpen een drempel op, waardoor alleen mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie zich inschrijven. Daarnaast hebben wij intensief contact met iedereen die bij ons relatiebemiddelingsbureau staat ingeschreven. Wij weten dus met wie wij te maken hebben en hebben genoeg ervaring om snel in te grijpen als wij iemand niet vertrouwen.

Vanzelfsprekend respecteert PartnerSelect de wettelijke richtlijnen als het om privacy en persoonsgegevens gaat. Alleen de persoon die aan je voorgesteld wordt, weet dat je bij ons staat ingeschreven. En je contactgegevens geef je alleen als je daar zelf een goed gevoel bij hebt. Wel gaat relatiebemiddelingsbureau PartnerSelect met de tijd mee. Zo bieden wij een internetservice waarmee je eerdere voorstellen kunt inzien en gegevens kunt wijzigen. Deze service is goed beveiligd en strikt persoonlijk. Het is dus uitgesloten dat andere mensen je persoonsbeschrijving op internet tegenkomen.

Ook dit is weer per persoon verschillend. Voor sommigen is inschrijving bij een bureau voor relatiebemiddeling een grote stap. Relaties en privé-leven zijn natuurlijk heel persoonlijk, dat bespreek je niet met Jan en Alleman. Wel merken we dat het voor veel partnerzoekenden steeds vanzelfsprekender wordt om gebruik te maken van de diensten van een relatiebemiddelingsbureau.

Jazeker. PartnerSelect is een relatiebureau met speciale aandacht voor deze groep. Een nieuwe relatie beginnen na het verlies van een partner is niet altijd gemakkelijk. Toch is er bij veel weduwen en weduwnaars een grote behoefte aan relaties. Afhankelijk van je persoonlijke achtergrond stellen wij een op jouw situatie aangepast traject op.

Illustratie van een persoon met oranje haar in een knotje, gekleed in een lichtblauw shirt en een zwarte koptelefoon met microfoon. De persoon lacht en vertegenwoordigt waarschijnlijk de klantenondersteuning of werkt voor matchmaking- of relatiebemiddelingsdiensten. De achtergrond is transparant.
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.