Een witte cirkel met Nederlandse tekst in oranje. De tekst luidt: "Op zoek naar een partner? Realiseer je droom!" wat zich vertaalt naar "Op zoek naar een partner? Realiseer je droom!" Sluit je aan bij ons datingbureau en vind jouw perfecte match.

Christelijke partner vinden?

Christelijke partner

Het vinden van een christelijke partner met wie je de rest van je leven wilt delen, is één van de belangrijkste stappen in het leven. Ons datingbureau heeft dit begrepen en werkt dagelijks om de juiste partner te vinden voor zij, die niet enkel hun leven met elkaar willen delen, maar ook hun toewijding aan het geloof.

Een site als Crosspoint of Funkyfish.nl heb je vermoedelijk al geprobeerd, maar het lukt niet om de juiste christelijke partner te vinden. Overweeg dan de persoonlijke matching van relatiebureau PartnerSelect Relatiebemiddeling.

Christelijke mannen gezocht!

Op dit moment kunnen we mannen vanaf eind 20 en ouder sneller van dienst zijn, omdat er meer Christelijke dames staan ingeschreven. Twijfel dus niet en neem contact met ons op als je op zoek bent naar een Christelijke dame.

Op naar een relatie met een christelijke partner!

Doe de slagingskanstest

Tussen twee partners moet er natuurlijk ook qua geloof een klik zijn. Gezin en familie zijn immers twee van de belangrijkste pilaren van het christelijk geloof. Wij helpen je graag om de juiste partner te vinden waarmee je een plek van geborgenheid en vertrouwen kunt opbouwen in een wereld die snel verandert. Wij weten hoe belangrijk eerlijkheid, geloof, klaar staan voor een ander, respect en trouw voor je zijn. Doe alvast onze slagingskanstest en je zult zien dat er veel meer mensen naar hetzelfde op zoek zijn dan je denkt!

Voor evangelische, PKN en katholieke mannen en vrouwen
die een christelijke partner zoeken

Wij hebben ruime ervaring in het vinden van mensen die bij elkaar passen. Ook bij Christenen. Wij luisteren naar je en doen er alles aan om je te begrijpen. Jouw persoonlijke consulent zal veel tijd investeren om je te leren kennen en op deze manier de juiste partner voor je te vinden. Dit christelijk relatiebureau gebruikt geen computers of geautomatiseerde programma’s om mensen met elkaar te matchen. Het vinden van de juiste partner is zo belangrijk dat dit al onze persoonlijke aandacht verdient. Wij bemiddelen al jaren succesvol voor zowel evangelische, gereformeerde als katholieke Christenen.

Voor alle leeftijden en locaties, en van jouw niveau

PartnerSelect is het datingbureau bij uitstek en gericht op het vinden van een christelijke partner. Dit voor alle leeftijdscategorieën en woonplaatsen. Terwijl er bij vele online datingsites niet of nauwelijks gecontroleerd wordt of de zoekende zijn gegevens wel waarheidsgetrouw heeft ingevuld, heeft een relatiebemiddelingsbureau zoals PartnerSelect altijd persoonlijk contact met alle partner zoekende christenen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat wij niet enkel de juiste partner qua leeftijd en woonplaats voor je vinden, maar ook de juiste persoon qua niveau, opleiding en interesses. Kom meer te weten over onze werkwijze of lees een aantal ervaringen en laat jezelf overtuigen om de stap ook te zetten.

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.