Relatiebureau voor 30-plussers

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Wanneer je dertig jaar bent en je je droompartner nog niet gevonden hebt, dan kunnen wij ons voorstellen dat je je afvraagt of je de rest van je leven alleen door moet brengen. Je twijfelt of je je eisen aan een partner te hoog stelt, dus te kieskeurig bent, en of je wellicht helemaal niet in de smaak valt bij je omgeving.

Maar niets is minder waar. Gedurende de laatste 22 jaar zijn er hiervoor te veel succesverhalen.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Tussen de 30 en de 40 jaar ben je erg gewild. Dit komt omdat je al voldoende levenservaring bezit om je echt volwassen te kunnen noemen, terwijl je als 30-plusser tegelijkertijd nog het dynamisme en de uitstraling van een jong persoon hebt. En dat er mensen zijn van welke leeftijd dan ook die bij niemand anders in de smaak vallen, dat geloven wij als relatiebureau voor 30-plussers niet. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe groot jouw kans is om snel een droompartner te vinden? Doe dan onze slagingskanstest en kom het meteen te weten.

Relatiebureau met een persoonlijke aanpak

Anders dan bij vele online datingsites luisteren wij bij PartnerSelect naar jouw persoonlijke verhaal. Onze relatieconsulent maakt hiervoor persoonlijk kennis met jou en zet al jouw verwachtingen en wensen op een rij. Pas als jouw persoonlijke relatieconsulent het gevoel heeft jou helemaal begrepen te hebben, zal hij of zij op zoek gaan naar de ideale partner voor jou. Terwijl op de vele datingsites de gegevens van de gebruikers niet altijd kloppen en er zelfs valse profielen bestaan, kennen wij alle in ons relatiebureau voor 30-plussers ingeschreven leden persoonlijk. Met onze werkwijze hebben wij in de laatste 22 jaar al vele duizenden singles bij elkaar gebracht.

Uiteindelijk toch de ware gevonden

In 2017 ontmoette Esther via PartnerSelect Nico. Ze woont nu bijna een jaar met hem samen. Ze vertelt hoe ze haar wensen heeft bijgesteld, om voor haar uiteindelijk toch de ware te vinden.

Lees meer over deze ervaring

Esther (32) en Nico (37)

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.