In een witte cirkel staat een oranje tekst met de tekst 'Blog & Nieuws voor singles en over singles', Nederlands voor 'Blog & Nieuws voor singles en over singles'. Het speelse, krachtige lettertype weerspiegelt de essentie van een dynamisch datingbureau en biedt inzicht in matchmaking en het bevorderen van duurzame relaties.

Blog & Nieuws

Op deze pagina vind je interessante nieuwsberichten die singles aangaan en naar ons idee het lezen waard zijn. Daarnaast schrijven we zelf blogs en vermelden hier PartnerSelect nieuws.
Openingszinnen - meisje computer lachen

De 15 beste openingszinnen bij online daten

Een eerste gesprek is nu vaker online dan fysiek. Het vinden van de juiste woorden en toon is een uitdaging. Zeker voor mensen met dyslexie. Hoe ga je om met de uitdagingen van daten met dyslexie? We leggen het uit en geven 5 tips voor succesvol daten met dyslexie.
Lees verder →
Dyslexie - letters scrabble

Succesvol daten met dyslexie

Een eerste gesprek is nu vaker online dan fysiek. Het vinden van de juiste woorden en toon is een uitdaging. Zeker voor mensen met dyslexie. Hoe ga je om met de uitdagingen van daten met dyslexie? We leggen het uit en geven 5 tips voor succesvol daten met dyslexie.
Lees verder →
Een persoon met lang haar en een warme glimlach kijkt naar de camera terwijl hij naast een andere persoon met dreadlocks staat, wiens rug naar de camera is gericht. Ze zijn buiten, met uitzicht op de oceaan op de achtergrond, misschien vastgelegd tijdens een gedenkwaardig moment, mogelijk gemaakt door een datingbureau.

Lukt het maar niet met de liefde? Probeer Contra-Dating

In de moderne datewereld verschijnen voortdurend nieuwe trends. Meestal hip en snel voorbij, maar de fenomenen ‘Groundhogging’ en ‘Contra-dating’ verdienen wat ons betreft wel wat aandacht. Heb jij een sterk beeld van ‘jouw type’ en houd je je daar volledig aan vast tijdens het daten? Dan ben je niet de ...
Lees verder →
Twee mensen zitten bij zonsondergang op een betonnen richel met schilderachtige gebouwen en bomen op de achtergrond. De een, in een gestreepte trui en sneakers, omhelst de ander, die een gele broek en een leren jack draagt, met haar benen over de rand bungelend. Op de rand ligt een mobiele telefoon van hun datingbureau.

Valentijnsdag: vier de liefde zonder cadeaustress!

Weg met de commerciële Valentijnscadeaus, de druk en reputatie. Vandaag draait alles om liefde! Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor vrienden, collega’s, buren, huisdieren en familie. En zéker ook die voor jezelf. Ben je single? Als je graag een romantische relatie zou willen maar die op dit moment ...
Lees verder →
Twee witte koffiemokken gevuld met koffie staan naast elkaar op een rustiek houten oppervlak. In de linkerbovenhoek van de afbeelding staan roze bloemen met groene bladeren, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat, perfect voor het bespreken van zaken die verband houden met een duurzame relatie.

Waarom een tweede date altijd een goed idee is

Stel je voor: je hebt een prima eerste date achter de rug maar je merkt dat je twijfelt. Waarom? Je voelt het niet helemaal.  Je denkt terug aan de date en na een nachtje slapen besluit je het bij de eerste date te laten. Enigszins begrijpelijk, je wilt tenslotte geen ...
Lees verder →
Twee mensen zitten 's nachts op een zandstrand tegenover elkaar, met een kampvuur tussen hen in. Eén persoon houdt een fles vast. De oceaan en de verre heuvels zijn zichtbaar op de achtergrond onder een donkere hemel, waardoor de perfecte setting ontstaat voor een matchmaking-succesverhaal.

Hoe zorg je voor diepgang in een oppervlakkig gesprek?

Soms blijft een gesprek oppervlakkig en lukt het maar niet het echt ergens over te hebben. Vaak een gemiste kans, want élk gesprek is een kans op diepgang. Of het nu gaat om een eerste date, tweede date, diner met de (schoon)familie of avondje met vrienden: dit is wat jij kunt doen ...
Lees verder →
logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.