Blog & Nieuws

Op deze pagina vind je interessante nieuwsberichten die singles aangaan en naar ons idee het lezen waard zijn. Daarnaast schrijven we zelf blogs en vermelden hier PartnerSelect nieuws.
Dyslexie - letters scrabble

Succesvol daten met dyslexie

Een eerste gesprek is nu vaker online dan fysiek. Het vinden van de juiste woorden en toon is een uitdaging. Zeker voor mensen met dyslexie. Hoe ga je om met de uitdagingen van daten met dyslexie? We leggen het uit en geven 5 tips voor succesvol daten met dyslexie.
Lees verder →
Een persoon met lang haar en een warme glimlach kijkt naar de camera terwijl hij naast een andere persoon met dreadlocks staat, wiens rug naar de camera is gericht. Ze zijn buiten, met uitzicht op de oceaan op de achtergrond, misschien vastgelegd tijdens een gedenkwaardig moment, mogelijk gemaakt door een datingbureau.

Lukt het maar niet met de liefde? Probeer Contra-Dating

In de moderne datewereld verschijnen voortdurend nieuwe trends. Meestal hip en snel voorbij, maar de fenomenen ‘Groundhogging’ en ‘Contra-dating’ verdienen wat ons betreft wel wat aandacht. Heb jij een sterk beeld van ‘jouw type’ en houd je je daar volledig aan vast tijdens het daten? Dan ben je niet de ...
Lees verder →
Twee mensen zitten bij zonsondergang op een betonnen richel met schilderachtige gebouwen en bomen op de achtergrond. De een, in een gestreepte trui en sneakers, omhelst de ander, die een gele broek en een leren jack draagt, met haar benen over de rand bungelend. Op de rand ligt een mobiele telefoon van hun datingbureau.

Valentijnsdag: vier de liefde zonder cadeaustress!

Weg met de commerciële Valentijnscadeaus, de druk en reputatie. Vandaag draait alles om liefde! Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor vrienden, collega’s, buren, huisdieren en familie. En zéker ook die voor jezelf. Ben je single? Als je graag een romantische relatie zou willen maar die op dit moment ...
Lees verder →
Twee witte koffiemokken gevuld met koffie staan naast elkaar op een rustiek houten oppervlak. In de linkerbovenhoek van de afbeelding staan roze bloemen met groene bladeren, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat, perfect voor het bespreken van zaken die verband houden met een duurzame relatie.

Waarom een tweede date altijd een goed idee is

Stel je voor: je hebt een prima eerste date achter de rug maar je twijfelt. Want je voelt het niet helemaal. Na een nachtje slapen besluit je het bij de eerste date te laten. Je wilt tenslotte geen tijd verliezen in de zoektocht naar een partner. Wat als we je ...
Lees verder →
Twee mensen zitten 's nachts op een zandstrand tegenover elkaar, met een kampvuur tussen hen in. Eén persoon houdt een fles vast. De oceaan en de verre heuvels zijn zichtbaar op de achtergrond onder een donkere hemel, waardoor de perfecte setting ontstaat voor een matchmaking-succesverhaal.

Hoe zorg je voor diepgang in een oppervlakkig gesprek?

Soms blijft een gesprek oppervlakkig en lukt het maar niet het echt ergens over te hebben. Vaak een gemiste kans, want élk gesprek is een kans op verrijking. Of het nu tijdens een eerste date, diner met familie of avondje met vrienden is: wat kun je zelf doen om meer ...
Lees verder →
Een groepje van vijf mensen zit en staat rond een woonkamer, die voor Kerstmis versierd is met een boom en cadeautjes. Ze glimlachen en houden drankjes vast en lijken te genieten van een vakantiebijeenkomst georganiseerd door een eersteklas datingbureau. De kamer is gezellig, met blauwe muren en een feestelijke sfeer.

7 Tips voor een stressvrij kerstdiner met de schoonouders

‘Het belangrijkste van de kerstdagen is samen zijn,’ vindt 76% van de Nederlanders. Toch blijkt dat samenzijn voor ruim 20% van ons te zorgen voor de grootste stress. Ruim 20% van de Nederlanders vindt kerst met de schoonfamilie stressvol. Uit onderzoek blijkt dat de verwachting van anderen een bron van ...
Lees verder →
logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.