Reviews PartnerSelect

Velen gingen je voor en zijn het avontuur met PartnerSelect aangegaan. Wat hebben zij te zeggen over onze bemiddeling?

Op deze pagina een kleine verzameling van alle beoordelingen op Klantenvertellen.nl. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe vrijblijvend de slagingskanstest en je hebt binnen 10 minuten de uitslag in je mailbox.

8

Weinig succes met matches, maar op singles dag de ware ontmoet!

Slechts een paar maanden PartnerSelect (PS) lid geweest, omdat ik op een singles dag van hen (ludieke stadswandeling in centrum Den Bosch met lunch) zeer waarschijnlijk de vrouw van mijn leven tegengekomen ben -- waarvoor ik PS natuurlijk eeuwig dankbaar zal zijn! 😀 Op zich ben ik ervan overtuigd dat het team van PS echt keihard hun best doet om hun clienten te matchen, maar de twee voor mij gematchte dames trokken zich terug of reageerde niet eens... Ik vind het dan jammer dat je dan gewoon weer tot de volgende matchingsronde moet wachten. Met zo veel clienten in de database zou ik toch meer/snellere matchingsvoorstellen verwachten. Ik hoop dat PS haar clienten kan "leren" om hen meer te vertrouwen bij het matchen en gewoon op date te gaan! De activiteiten (ook bijv. de autorallies) zijn heel goed georganiseerd en voor weinig geld heb je een leuke dag en de kans om een heel aantal singles te ontmoeten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven
10

In één woord zelfs: Geweldig!

Het contact met Partner Select is van het begin tot het einde positief geweest. Te beginnen met de intake die prettig, makkelijk en duidelijk was tot en met de afronding. De duidelijkheid over de matching, het goed aangeven van wat verwacht mag worden, de betrokkenheid en inlevingsvermogen van de matchmakers en collega’s, niets dan lof daarvoor. Wat natuurlijk ook helpt om een goede review te geven is het feit dat ik bij het eerste voorstel de vrouw heb ontmoet waarmee ik verwacht een mooie en liefdevolle toekomst tegemoet te gaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Anthonis
7

Fijne communicatie!

Na intake spannend wat er komen gaat. Stiekem hoge verwachtingen. Soms denk je dat je duidelijk bent wat je “ wensen” zijn, na een voorstel merkte ik dat er nog wensen zijn die ik niet besproken had. Het is fijn dat er dan contact is en de wensen weer bijgesteld worden. Het blijft spannende beleving, welk voorstel zal er komen! Door in contact te blijven en te communiceren geeft partner select mij het gevoel dat er mogelijkheden zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Meern
10

Mijn ervaring met partner select is heel goed!

Het intakegesprek was prettig en de begeleiding ook goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Prettig en open gesprek

Alles werd duidelijk uitgelegd. Veel ruimte voor vragen! Heel professioneel

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze dienstverlening als professioneel hebt ervaren en dat je de ruimte voelde om vragen te stellen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit je in de toekomst verder te mogen helpen. Groeten, Robin

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek
9

goede communicatie, prettig interview, voorstel dame ( goed geluisterd).

Op de eerste plaats vind ik het fijn dat er duidelijk gecommuniceerd wordt. Het interview bij mij thuis was heel prettig verlopen maar wat nog belangrijker is dat jullie rekening hebben gehouden met mijn wensen. De dame die jullie aan mij hebben voorgesteld is een topper! Opmerking , als ik vragen heb kan ik Bas , de bemiddelaar al snel spreken. Dank jullie wel.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn erg blij om te horen dat je de communicatie duidelijk vindt en dat het intakegesprek bij jou thuis prettig is verlopen. Het is fijn om te weten dat je de toegankelijkheid van Bas, onze bemiddelaar, als positief ervaart. Wij zijn pas tevreden, als jij tevreden bent! Nogmaals dank voor je positieve woorden en het vertrouwen dat je in ons hebt. We hopen dat de match uit mag groeien in een mooie relatie en blijven graag op de hoogte. Groeten, Arjan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven
10

Fijn intakegesprek!

Tot nu toe verloopt alles naar verwachting, het contact met de matchmaker gaat heel soepel, korte lijnen en snel reactie bij een vraag. Er is een leuke persoonsbeschrijving gemaakt (die je zelf nog mag checken/aanpassen indien gewenst) na het intakegesprek en nu is het wachten op het eerste voorstel, spannend!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat alles tot nu toe naar verwachting verloopt en dat je tevreden bent met de communicatie en snelheid van onze dienstverlening. We doen er alles aan om de lijnen kort te houden en snel te reageren op eventuele vragen. Fijn om te horen dat je de persoonsbeschrijving die na het intakegesprek is opgesteld, als prettig hebt ervaren. Het is uiteraard belangrijk voor ons dat deze zo nauwkeurig mogelijk jouw wensen en persoonlijkheid weerspiegelt. Het eerste voorstel is altijd een spannend moment, en we hopen dat het net zo succesvol zal zijn als jouw ervaring met ons tot nu toe. Nogmaals dank voor je vertrouwen in onze diensten en de tijd die je hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. Groeten, Arjan

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijkerhout
6

Contact met PS professioneel en empathisch. Aangereikte contacten niet steeds doordacht.

Thema's als spiritualiteit en persoonlijk geloof zijn voor mij belangrijk. Voorgestelde contacten waren daar niet op geselecteerd. Ook was een van de aangereikte contacten feitelijk niet beschikbaar vanwege een aanstaande operatie met veel emotionele impact. Maar nog steeds blijft: professionele aanpak met empathische medewerkers. PS ik maak bezwaar tegen de gedwongen keuze tussen JA of NEE als het gaat om aanbeveling; hier moeten meer genuanceerde keuzemogelijkheden gegeven worden. PER SALDO zeg ik ja... maar mijn cijfer is 6 op een schaal van 10.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor je feedback, Cees. Ik ben heel benieuwd hoe het, sinds ons laatste contact, met je gaat. Robin

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem
7

Een grotere scoringskans dan bij dating sites

Een goede manier om een partner te vinden.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel, Leo. Ik blijf graag horen hoe het met je gaat! Robin

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis
7

Fijn contact

Tot op heden is er fijn contact, de mensen die ik heb gesproken zijn aardig en begripvol. Ik ben nog niet zo lang lid van PS en heb nog niet veel ervaring. Mijn eerste bel afspraak is vanavond, dus leuk. De twee voorstellen hiervoor waren niet voor mij en merkte ik dat ik nog niet voldoende bekend ben. Je wilt natuurlijk een superpartner 😉 Door contact hoop ik steeds duidelijker te kunnen maken wat mijn verwachtingen zijn. Het contact met de medewerker is heel goed en ontspannen waardoor de gesprekken prettig verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- .

Ben jij het volgende succesverhaal?

Ontdek wat jouw kansen zijn met onze persoonlijke matching. Doe vrijblijvend de slagingskanstest en binnen 10 minuten heb je de uitslag in je mailbox. Ga je het avontuur aan, dan heb je doorgaans al binnen 2 weken je eerste match. Op naar een relatie!
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst
logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.