Een witte cirkelvormige afbeelding met oranje tekst in het Nederlands luidt "Eerlijke tarieven" en "Geen langlopende contracten!", wat zich vertaalt naar "Eerlijke tarieven" en "Geen langetermijncontracten!" in het Engels – perfect voor een matchmaking-service die duurzame relaties wil aangaan.

Relatiebureau in Den Haag

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Er zijn al vele singles ingeschreven bij ons relatiebureau in Den Haag. Niet enkel is Den Haag een grote stad waar veel mensen wonen (en dus veel mensen een partner zoeken), maar ook in de nabije grote steden zoals Rotterdam, Leiden en Zoetermeer zijn er vele singles op zoek naar hun droompartner.

Grijp ook jouw kans om je ideale levenspartner te vinden. Na meer dan 22 jaar ervaring weten wij als geen ander dat je ideale partner meestal gewoon in jouw eigen buurt of regio woont.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

PartnerSelect heeft al vele singles in en rond Den Haag succesvol samengebracht. Wij zijn niet voor niets uitgegroeid tot een groot en erkend relatiebureau in Den Haag. Voordat je je bij ons relatiebemiddelingsbureau gaat inschrijven, wil je natuurlijk weten hoeveel singles er in jouw regio staan ingeschreven. Doe hiervoor de door PartnerSelect ontworpen gratis slagingskanstest en kom het vrijwel onmiddellijk te weten. Heb je twijfels of vragen, dan mag je natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Geen valse profielen of misleidende informatie over de ingeschreven singles

PartnerSelect is geen online datingsite waar zoekmachines profielgegevens met elkaar vergelijken. Wij werken nog echt met de mensenhand. Alle ingeschreven singles bij PartnerSelect worden door ons persoonlijk gescreend. Relatieconsulenten kennen alle ingeschreven singles persoonlijk. Tijdens het intakegesprek, maar ook tijdens de opvolgingsgesprekken, doen zij er alles aan om jouw levensverhaal, jouw verwachtingen en jouw achtergrond perfect te leren kennen. Wij weten zeker dat dit de beste manier is om een grote slagingskans te hebben. Bovendien biedt onze werkwijze ook veiligheid en voorkomt het tijdverlies. Aangezien alle singles door ons persoonlijk gescreend worden, zal de persoon die je gaat ontmoeten ook echt en daadwerkelijk overeenkomen met zijn of haar omschrijving. Ons ervaren relatiebureau in Den Haag is dan ook volledig erkend en gekeurd door het SinglesKeurmerk.

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.