Relatiebureau in Flevoland

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

PartnerSelect is een relatiebureau in Flevoland. Met aanmeldingen uit Almere, Lelystad, Biddinghuizen en alle andere gemeentes, is de kans ontzettend groot dat jij een leuke single vindt waarmee jij veel gemeen hebt en je je leven mee kunt delen.

Of je het nou leuk vindt om te shoppen, te wandelen of uit eten te gaan: er is altijd wel een leuke single in Flevoland die bij jou past.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Ons relatiebureau in Flevoland is al sinds 1997 bezig met het samenbrengen van duizenden singles. Een paar van deze koppels heeft deze ervaringen met je gedeeld. Wil je van tevoren graag weten hoe groot de kans is dat jij net als jouw voorgangers via ParterSelect iemand vindt om je leven mee te delen? Doe dan de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden in Flevoland. Door in een paar minuten een aantal vragen te beantwoorden over jouw hobby’s, interesses en regio, kunnen we hier een mooie schatting van maken.

Een investering in de toekomst

Het kan in je eentje lastig zijn om een leuke partner te vinden. Zeker wanneer je het druk hebt met werk, kinderen of andere hobby’s. PartnerSelect is er om je hier een handje bij te helpen. Het enige wat nodig is om de juiste partner te vinden, is het zetten van de eerste stap naar geluk in de liefde. Je aanmelding bij ons relatiebureau in Flevoland kun je zien als een investering in de toekomst. Er wacht je namelijk een liefdevol leven tegemoet. Om hier te komen beginnen we altijd met een intakegesprek. Wanneer we je tijdens dit gesprek goed genoeg hebben leren kennen, gaan onze matchmakers op zoek naar iemand bij jou past. Wanneer jullie elkaar goedkeuren, kan de eerste date beginnen! Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan deze pagina.

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.