Relatiebureau voor 60-plussers

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Ben jij 60-plusser, single en op zoek naar een leuke partner? Dan ben je bij PartnerSelect aan het juiste adres. We begrijpen namelijk helemaal dat het gedurende de tijd steeds lastiger kan lijken om een goede partner te vinden. Als 60-plusser heb je namelijk vaak al een hoop meegemaakt, wat bagage van eerdere relaties, vaste waarden en normen en eventuele kinderen waar we graag rekening mee willen houden.

Bij PartnerSelect weten we precies hoe we hiermee om moeten gaan en zijn we ervan overtuigd dat het nooit te laat is voor de liefde.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Voordat je je aanmeldt voor een intakegesprek bij ons relatiebureau voor 60-plussers kun je altijd eerst onze slaginskanstest doen. Deze test duurt slechts een paar minuten en geeft een schatting van je hoe groot de kans is dat je via PartnerSelect een leuke partner vindt. Om deze schatting te maken wordt er bijvoorbeeld gekeken naar je hobby’s, interesses en eerdere relaties. Ben je benieuwd? Doe dan vandaag nog de slagingskanstest.

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst

Het is nooit te laat voor een nieuwe liefde

Kees was gescheiden en Inge was al vier jaar weduwe. Toevallig besloten ze allebei deel te nemen aan een activiteit van PartnerSelect in Groningen. De wandeling leidde uiteindelijk tot nog een date, de eerste kus en een gelukkige liefdesrelatie.

Een man met een baard en een bril die aan zijn overhemd hangt, staat naast een vrouw met kort haar, gekleed in een zwart leren jasje. Ze staan voor een kleurrijke, abstracte achtergrond met roze, oranje en blauwe vormen, beide glimlachend alsof ze net zijn geëvenaard door de perfecte matchmaker.

Kees en Inge

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.