Relatiebureau in Amsterdam

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Amsterdam is een grote stad en daarom hebben wij juist hier zoveel inschrijvingen van singles die wellicht naar jou op zoek zijn. Onze leden komen uit alle leeftijdscategorieën.

Of je nu een 30-plusser bent, ondernemer of hoger opgeleide, weduwe of weduwnaar, senior of praktiserende christen bent, wij zijn er vrijwel zeker van dat jouw ideale partner veel dichterbij woont dan dat jij denkt.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Ben je single en op zoek naar jouw ideale partner? Als je in of rond Amsterdam woont, dan is de kans zeer groot dat je ideale partner bij ons relatiebureau in Amsterdam is ingeschreven. PartnerSelect bestaat immers al 22 jaar en in deze tijd hebben wij over geheel Nederland al vele singles bij elkaar gebracht, ook in Amsterdam. Door onze slagingskanstest te doen kom je snel te weten hoe groot de kans is dat jouw droompartner gewoon bij ons relatiebureau in Amsterdam staat ingeschreven. Twijfel je of voel je je te onzeker om de eerste stap te zetten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een relatiebureau in Amsterdam waar nog echt mensenwerk gedaan wordt

Het vinden van de juiste partner voor jou is een belangrijke zaak. We gaan er immers van uit dat deze relatie de rest van je leven standhoudt. Bij PartnerSelect zijn wij ons van deze verantwoordelijkheid bewust. Alle ingeschreven singles worden daarom bij ons persoonlijk gescreend. Via uitgebreide intakegesprekken proberen onze relatieconsulenten jou en de andere singles zo goed mogelijk te leren kennen. Zowel het niveau van de betrokken personen, hun achtergrond en levensverhaal zijn voor ons belangrijk om te weten alsook de wensen en de verwachtingen die deze singles aan een toekomstige relatie stellen. Onze unieke en zeer veilige werkwijze is erkend door het SinglesKeurmerk en kent al meer dan 22 jaar een groot succes. Lees het op deze pagina met ervaringen!

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.