Een witte cirkelvormige afbeelding met oranje tekst in het Nederlands luidt "Eerlijke tarieven" en "Geen langlopende contracten!", wat zich vertaalt naar "Eerlijke tarieven" en "Geen langetermijncontracten!" in het Engels – perfect voor een matchmaking-service die duurzame relaties wil aangaan.

Relatiebureau in Eindhoven

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Ben je op zoek naar de leukste singles in en rond Eindhoven? Waarschijnlijk wel, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. PartnerSelect is een groot relatiebureau in Eindhoven met vele ingeschreven singles. Deze komen niet allemaal uit de stad zelf, maar ook uit de omliggende gemeentes.

De bij PartnerSelect ingeschreven singles in Eindhoven hebben allemaal heel verschillende achtergronden en levensverhalen. Zo zijn senioren, weduwnaars, ondernemers, hoger opgeleiden of praktiserende christenen welkom bij ons relatiebureau.

Op naar een relatie
met ons relatiebureau in Eindhoven!

Doe de slagingskanstest

Of je nu jong of oud bent, bij PartnerSelect doen bekwame relatieconsulenten er alles aan om jouw ideale partner te vinden. Na meer dan 22 jaar ervaring weten wij wel zeker dat er ook voor jou een ideale partner is. Beter nog: de kans is erg groot dat hij of zij gewoon bij jou in de buurt woont. Om te weten hoe groot die kans precies is, kun je alvast de door ons ontworpen slagingskanstest doen.

Zet de eerste stap naar een nieuwe relatie, de rest doen wij

Het moeilijkste aan het vinden van een partner is het zetten van de eerste stap. Je erkent nu waarschijnlijk al dat je behoefte hebt aan een relatie. Durf nu ook de eerste stap te zetten en met je zoektocht te beginnen. Zodra je contact met ons opgenomen hebt, word je door één van onze ervaren relatieconsulenten uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit kan uiteraard eventueel bij jou thuis plaatsvinden. Tijdens dit gesprek nemen wij alle tijd om jouw levensverhaal, achtergronden en verwachtingen perfect te begrijpen. Aangezien we dit bij alle ingeschreven singles doen, is het daarna meestal enkel nog een kwestie van tijd totdat wij de juiste en geschikte partner voor je vinden. Bij PartnerSelect kennen onze relatieconsulenten alle ingeschreven singles van ons relatiebureau in Eindhoven persoonlijk. Onze werkwijze bestaat uit mensenwerk en niet uit computerwerk.

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.