Relatiebureau in Breda

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Met single zijn is natuurlijk helemaal niks mis mee. Wanneer je single bent leer je namelijk ontzettend over jezelf, wat jij belangrijk vindt en wat jij graag wilt. Maar na een tijdje single te zijn geweest kan het eenzaam worden en gaan vervelen. Op vakantie, naar verjaardagen, naar de bar, wandelen, nieuwe restaurants ontdekken en uitdagingen aangaan is natuurlijk een stuk gezelliger met z’n tweeën.

Daarom is PartnerSelect al sinds 1997 in heel Nederland bezig met mensen gelukkig maken in de liefde, zo ook in Breda en omgeving. Wil jij meer weten over ons relatiebureau in Breda? Lees dan verder!

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Duizenden mensen gingen jou voor en hebben via PartnerSelect geluk in de liefde gevonden. Een paar van deze gelukkige koppels wilden hun ervaringen graag met je delen. Ben jij benieuwd naar hoe groot de kans is dat jij net als deze koppels via ons relatiebureau in Breda een leuke partner vindt? Doe dan de slagingskanstest.

Een beetje hulp nodig in de liefde?

Het vinden van geluk in de liefde kan soms onmogelijk lijken. Zeker wanneer je al een langere tijd single bent, wat ouder bent of het gewoon veel te druk hebt om op zoek te gaan naar iemand. Gelukkig weten wij uit ervaring dat het vinden van iemand die helemaal bij jou past altijd mogelijk is, zeker met een beetje hulp! Om dit voor elkaar te krijgen beginnen we altijd met een uitgebreid intakegesprek. Het doel van ons relatiebureau in Breda is namelijk het creëren van duurzame liefdesrelaties. Daarom is het belangrijk dat we jou eerst zo goed leren kennen. Wanneer dat is gelukt gaat een matchmaker samen met de consulent op zoek naar een goede match. Zodra de match is gevonden krijg jij én je mogelijk nieuwe partner een foto en profiel te zien. Zien jullie elkaar allebei wel zitten? Dan kan de eerste date beginnen! Lees hier meer over onze onze werkwijze.

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.