Singleswandeling Kennemerduinen

Voor heren zijn er nog 3 plaatsen. Voor dames is het vol.

Singleswandeling door de Kennemerduinen

Zondag 24 februari wandelen we door Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een prachtig natuurgebied!

We beginnen de dag met een kennismaking met koffie/thee. Tussendoor hebben we een uitgebreide lunch waarbij we genieten van de kennismaking met elkaar en van een romantisch uitzicht over zee!

Wanneer we weer terug zijn gaan we nog niet naar huis! Een borrel als afsluiting wacht op ons!

De wandeling zelf

Onze route voert door het zeer afwisselende duinlandschap van Nationale Park Zuid-Kennemerland Kennemerland. We wandelen voor en na de lunch steeds circa anderhalf uur. Bewust is gekozen voor een niet al te lange, maar wel zeer mooie en gevarieerde wandeling. Een inspirerende omgeving zorgt voor sfeer en dat heeft zijn uitwerking op de kennismakingen!

Goed bereikbaar!

Het start en eindpunt van deze singleswandeling is in Overveen, vlakbij Haarlem en Bloemendaal. We beginnen en eindigen de dag bij Tetterode. Dit is een modern sportcomplex met voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie ligt 6 minuten wandelen van NS Station Overveen.

Programma
  • 11.00-11.30 : Welkom met koffie/thee bij Tetterode
  • 11.30-13.00 : Wandeling door De Kennemerduinen
  • 13.15-14.15 : Uitgebreide lunch bij Parnassia aan Zee
  • 14.15-15.45 : Wandeling terug door De Kennemerduinen
  • 16.15-17.00 : Borrel bij Tetterode
Voor wie?

Deze activiteit is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 60+ jaar en zal doorgaan bij een minimale deelname van 8 mannen en 8 vrouwen.

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde dag bedragen 47,95 euro. Als u niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaalt u 5 euro extra.

Hebt u zin in een gezellige dag waarop u leuke nieuwe mensen leert kennen? Kom dan ook! Vul onderstaand formulier in en na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Voor heren zijn er nog 4 plaatsen. Voor dames nog 1 plaats.

Speciaal voor singles: soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kunt u zich aanmelden, want u kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit uw aanmelding annuleren. U zult het eventueel betaalde bedrag uiterlijk 10 dagen na annulering teruggestort krijgen. U betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen 4,95 euro aan administratiekosten. Meldt u zich later af, dan betaalt u het volledige bedrag.

Onze activiteiten agenda

Bekijk de activiteiten agenda voor leuke activiteiten. Van wandelingen tot auto rally's. Speciaal voor singles.

Vragen?

Hebt u nog vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000