Reviews PartnerSelect

Velen gingen je voor en zijn het avontuur met PartnerSelect aangegaan. Wat hebben zij te zeggen over onze bemiddeling?

Op deze pagina een kleine verzameling van alle beoordelingen op Klantenvertellen.nl. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe vrijblijvend de slagingskanstest en je hebt binnen 10 minuten de uitslag in je mailbox.

9

Er was direct van beide kanten een klik

De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord. Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerder teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer. Mijn tweede! Voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Beijerland
9

Blij dat ik dit avontuur ben aangegaan

In maart van dit jaar heb ik besloten om me in te schrijven bij Partnerselect. Ik had een aantal relaties achter de rug en was tot de conclusie gekomen dat ik steeds op dezelfde soort (voor mij niet geschikte) mannen viel. Omdat ik 2 kinderen heb wilde ik dat patroon doorbreken en het eens aan de professionals overlaten. Wat ben ik blij dat ik dit avontuur ben aangegaan. In het totaal heb ik 4 voorstellen gekregen. De eerste 3 waren o.k., ik begreep waarom ze ons aan elkaar gematcht hadden maar er was geen echt vonk. De vierde was Willem... en die chemie was er wel en spatte er bij ons vanaf. We hebben zoveel overeenkomsten, kunnen ontzettend goed met elkaar praten en zijn echt helemaal verliefd. Er zijn ook wat verschillen die voor ons allebei een uitdaging zijn. Daar praten we veel over. Willem heeft naast alles ook nog eens een meer dan goede band met mijn 2 kids. Ik ben heel blij met de bemiddeling. En extra dank aan Bahar, mijn vaste bemiddelaar, voor haar inzet, warmte en begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergschenhoek

Reactie van het bedrijf

Hoi Lian, bedankt voor je mooie woorden. Groetjes, Bahar

9

Wow, wat heeft Partnerselect een goede keuze gemaakt!

Langs deze weg wil ik Partnerselect aan iedereen aanbevelen. Na 5 jaar single te zijn geweest en heel veel (teleurstellende) datingervaring te hebben opgedaan via datingapps besloot ik, ook door Corona- het over een andere boeg te gooien en voor een professionele aanpak te gaan. Dus heb ik mij ingeschreven bij PS. Deze schakelden snel. Een heel fijn persoonlijk intake gesprek. Naar aanleiding daarvan heeft de consulente een zeer goed profiel geschreven. Daarna contact met mijn bemiddelaar, Bahar. Dit contact verliep zeer prettig. Ze was duidelijk, serieus en heeft mij constant goed begeleid en geholpen met nuttige tips&trics. De 1e twee voorstellen bleken geen match. De 3e liep een beetje moeizaam. Maar de vierde!!! Dat was Lisanne. Wij hadden direct een klik. Onze eerste date was een strandwandeling. We hebben toen enorm veel gelachen maar ook gesprekken met veel diepgang gevoerd. 2e, date, 3e date... Het ging beter en beter en nu zijn we stapelgek op elkaar. Het is zeker niet zo dat wij qua persoonlijkheid erg op elkaar lijken. Misschien zelfs wel integendeel. Maar beiden zeiden wij: “Wow, wat heeft Partnerselect een goede keuze gemaakt!”
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review Willem! Lisanne en jij passen goed bij elkaar en wat dat betreft hebben we vertrouwen in een mooie toekomst samen. Laat nog eens iets van jullie horen.

9

Boven verwachting!

Na een tijd alleen te zijn geweest viel mijn oog op Datingbureau Partnerselect. Ik heb hun slagingskanstest ingevuld en kreeg snel de (positieve) uitslag toegestuurd. Daarop volgde een prettig gesprek en vervolgens heb ik mij ingeschreven. Doorslag gaf het feit dat er iemand bij je thuis langskomt om kennis te maken en rustig met je te praten. Dat intakegesprek vond ik zeer prettig. Vrij snel kreeg ik een eerste voorstel. Geen succes. Maar al bij het 2e voorstel was het raak. We hadden direct leuk contact. Nu regelmatig met elkaar afgesproken en het contact wordt alleen maar intensiever tussen ons. Deze ervaring was voor mij echt boven verwachting!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede

Reactie van het bedrijf

Geniet van elkaar en blijf aan jullie relatie werken, dan komt het vast goed!

8

Een beetje geduld maar uiteindelijk mooi resultaat

Eind 2019 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven bij Partnerselect. Na 45 jaar was er een einde aan mijn huwelijk gekomen. Dit moest ik uiteraard verwerken maar na 3 jaar was ik klaar voor een nieiuw avontuur. Als ik eerlijk ben dacht ik misschien iets te positief. Ik heb een aantal voorstellen gekregen, waarover ik niet echt positief was. Mijn grootste punt van kritiek was toch wel de afstand. Ik had een max reistijd aangegeven en daar werd naar mijn gevoel steeds geen rekening mee gehouden. Hier liep het dan ook steeds op stuk. Vervolgens zaten we ineens midden in de Corano-periode waardoor het duidelijk wat lastiger werd. Eigenlijk was ik al van plan om het op te geven en mij uit te laten schrijven. Ik kreeg vervolgens contact met directeur en wat schetst mijn verbazing? Ik kreeg een voorstel, Leo, en dit was direct van beide kanten: klap..boem.. raak! Eerst nog rustig een beetje aftasten maar we zien elkaar nu heel veel! We hebben het heel fijn samen, lachen veel en doen samen leuke dingen. Precies waar ik op gehoopt had! Ik beveel Partnerselect aan!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven

Reactie van het bedrijf

In onze dagelijkse praktijk merken we dat de aanhouder wint. Gelukkig was jij een aanhouder 😉 Bedankt voor je mooie aanbeveling!

9

Een klik van beide kanten!

De reden dat ik voor PartnerSelect heb gekozen was in eerste instantie omdat ze discreet zijn. Ik vond het belangrijk dat ik niet met al mijn gegevens plus foto online zou staan. Het intakegesprek was prettig. Fijn gesprek goed contact en ik voelde me echt gehoord. Mijn eerste voorstel was helaas geen succes. Een vriendelijk maar door meerdere teleurstellingen wat onzekere man die afzag van een verder contact. Dat was jammer. Mijn tweede! voorstel was echter wel een succes! Met Boris was er direct van beide kanten een klik. En na 3 vervolgafspraken zijn wij echt verliefd geworden. Wij hebben ons allebei laten uitschrijven en zijn nu aan het onderzoeken hoe we verder gaan.... Het enige mindere punt is de afstand, met het oog op ouder worden. En wel 90 autominuten rijden minimaal. Openbaar vervoer is geen optie. Voorlopig kunnen we dit beiden nog aan. Ik heb PartnetSelect al aan verschillende mensen aangeraden en blijf dat, nu ook middels mijn review, van harte doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Beijerland

Reactie van het bedrijf

Doe Boris de groeten van ons en we wensen jullie veel geluk samen!

Ben jij het volgende succesverhaal?

Ontdek wat jouw kansen zijn met onze persoonlijke matching. Doe vrijblijvend de slagingskanstest en binnen 10 minuten heb je de uitslag in je mailbox. Ga je het avontuur aan, dan heb je doorgaans al binnen 2 weken je eerste match. Op naar een relatie!

Start de test

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

  • Geen algoritmes, maar echt mensenwerk
  • Iedereen is persoonlijk gescreend
  • Groot in Nederland en jouw regio
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Sinds 1997 actief