Reviews PartnerSelect

Velen gingen je voor en zijn het avontuur met PartnerSelect aangegaan. Wat hebben zij te zeggen over onze bemiddeling?

Op deze pagina een kleine verzameling van alle beoordelingen op Klantenvertellen.nl. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Doe vrijblijvend de slagingskanstest en je hebt binnen 10 minuten de uitslag in je mailbox.

7

medewerkers staan open voor feedback

Na gesprek over mijn wensen werd er adequaat gereageerd door PartnerSelect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zandvoort
10

prettig gesprek

ben zeer tevreden nu maar hopen op een goede klik met iemand
Zou je ons aanbevelen? Ja
- almelo
10

Eerste ervaring is super goed!

Tot nu toe alleen intake gesprek gehad en dat verliep uitstekend. Nog te vroeg om verder een beoordeling te geven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sommelsdijk
10

Heel persoonlijk en empatisch.

Ik heb het intake gesprek als zeer positief ervaren . Talitha nam er de tijd voor en begreep precies wat ik wel en niet wilde. Professionele aanpak !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijnsburg
9

Wij gaan samen verder

Het begon al met een positief en zeer deskundig en open intake gesprek. De consulente wist waar ze het over had, stelde zeer relevante vragen. Dit uitte zich dan ook volledig in het door haar geschreven profiel. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit. Vervolgens verliep ook de bemiddeling heel goed. Al bij het eerste voorstel was het raak. We zijn beiden nog steeds verbaasd hoe goed we bij elkaar passen. We delen veel, staan op dezelfde manier in het leven en dit ontwikkelt zich nog steeds voorspoedig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winterswijk
10

Uitmuntend

Mijn gesprek met Ankie geef ik een dikke 10. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ze nam ook ruim de tijd om met elkaar te brainstormen over hoe mijn toekomstige man eruit mag zien. Zo leuk! Bovendien was het een heel fijn en gezellig gesprek. Ze heeft mijn profiel uitstekend uitgewerkt en er een leuk verhaal van gemaakt. Ik ben blij!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem
10

Tot op heden goed

Mijn eerste contacten met Partner Select vind ik heel prettig, heel persoonlijk en laagdrempelig. Ik vind het heel bijzonder hoe na een uitgebreid intake gesprek zo’n treffende persoons beschrijving gemaakt is. Verder vind ik de persoonlijke bemiddelaar heel prettig zij is altijd bereikbaar. Ik ben uiteraard benieuwd met wie ik mijn first date heb. Tot nu vind ik PS een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie waardering! We gaan er alles aan doen om je bemiddeling tot een succes te maken. Als er vragen zijn, kun je altijd je bemiddelaar benaderen en we houden je actief op de hoogte.

9

Zeer persoonlijk en inspirerend intake gesprek

Ik heb ooit wel eens zelf mijn persoonlijke profiel geschreven, maar die heeft niet het niveau van die van PartnerSelect. Dit profiel omvat mijn hele leven, is kort en informatief, en uitnodigend. De informatie ervan kwam uit een vrij lang en intensief gesprek met Ankie. Zij informeerde me over de bemiddeling, het proces en de doel van het profiel en de onderliggende vragenlijst. Ze hield me ook nu en dan een spiegel voor waardoor er ook de noodzakelijke breedte en diepgang in het profiel kwam. Je wordt door PartnerSelect serieus genomen. Dit blijkt ook dat je je profiel in overleg ook nog kunt aanpassen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom

Reactie van het bedrijf

Namens Ankie ook bedankt voor de fijne feedback!

9

Heel goed, voelde me gehoord

Had bij Mens&Relatie ook een goed intakegesprek, maar verder slechte ervaringen; ik heb de indruk dat jullie het beter zullen aanpakken en daar heb ik veel vertrouwen in gezien al jullie duidelijke communicatie tot nu toe.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne
10

Ik hoop op alle beste

Ik hoop op alle beste
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam

Reactie van het bedrijf

We gaan voor het alle beste. Een liefdevolle relatie!

Ben jij het volgende succesverhaal?

Ontdek wat jouw kansen zijn met onze persoonlijke matching. Doe vrijblijvend de slagingskanstest en binnen 10 minuten heb je de uitslag in je mailbox. Ga je het avontuur aan, dan heb je doorgaans al binnen 2 weken je eerste match. Op naar een relatie!

Start de test

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

  • Geen algoritmes, maar echt mensenwerk
  • Iedereen is persoonlijk gescreend
  • Groot in Nederland en jouw regio
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Sinds 1997 actief