De ervaring van PartnerSelect

Relatiebemiddeling van ParterSelect is al jaren een betrouwbare manier om een partner te vinden. Geschikte partnerkandidaten zoeken én vinden, dat is onze specialiteit. Mooie, nieuwe relaties zijn het resultaat!

Mensenwerk

De kracht van PartnerSelect is dat u kunt vertrouwen op professionele bemiddelaars. Dat wil zeggen: relatie-experts die jarenlange ervaring hebben in het aan elkaar voorstellen van singles. Inschrijving bij PartnerSelect biedt u goede kansen om een geschikte partner te vinden. Benieuwd? doe de test!

Maak kennis met onze bemiddelaars

Bemiddelaars bij PartnerSelect hebben opleidingen gevolgd in onder meer psychologie, toegepaste psychologie, sociaal pedagogisch werk. Zij verstaan de kwaliteiten die nodig zijn om goed te bemiddelen.

Amber over haar werk als bemiddelaar bij ParterSelect:

"Bemiddelen is mensenwerk. Daarom heb ik ervoor gekozen. Ik wil graag anderen helpen. Als je al langer meegaat in de relatiebemiddeling, weet je hoeveel een goede relatie voor iemand kan betekenen. Daarbij helpen is heel mooi. En vaak ook dankbaar werk."

"Als bemiddelaar moet je goed kunnen luisteren, verbindingen leggen, mensen aanvoelen. Je moet zoveel verschillende mensen leren kennen en begrijpen wat voor hen wezenlijk is. Wie ze zijn. En wie er het beste bij hen zou passen... Natuurlijk moet dat ook nog aansluiten bij praktische wensen ... Ja, er komt best wat bij kijken om iemand naar volle tevredenheid te bemiddelen."

"Het is niet altijd rozenkleur en maneschijn. Soms verloopt iets niet naar wens, of gaat het stroever. Geen punt, dat hoort erbij. Bij PartnerSelect heerst wel een nuchtere mentaliteit: gewoon doorgaan tot we de juiste persoon gevonden hebben. Met die instelling lukt het bijna altijd iemand naar volle tevredenheid te bemiddelen."

"Een tip die ik mensen zou willen meegeven: kies voor kwaliteit en geloof niet in wonderen. Bij een relatie moet het van twee kanten klikken. Dat vergt soms even tijd. Heb even geduld, en we komen er gegarandeerd!"

Ervaringen van mensen die ingeschreven stonden

Lees meer ervaringen, maar dan van mensen die bij ons ingeschreven stonden.
Klik hier om verder te gaan.