Singles Autorally –
Noord Holland (45-65 jaar)

Romantiek met een vleugje benzine

Toeren met de auto door Nederland. Met singles van je eigen leeftijd. Bij elkaar in de auto. Onderweg lekker eten en drinken. En volop de kans om met elkaar kennis te maken. Dat zijn de ingrediënten voor de Singles Autorally, editie Noord-Holland. Romantiek met een vleugje benzine. Iets voor jou? Zet dan 5 november 2023 in je agenda.

Met een leuke groep singles rijden we een prachtige route en doen sfeervolle locaties aan. Tijdens de stops wissel je van bijrijder of bijrijdster. Een leuke manier om met verschillende deelnemers kennis te maken!

Het gaat bij deze rally niet om de snelheid, maar om de gezelligheid en kennismaking met elkaar.

Het programma

Koppel in restaurant

's Ochtends verzamelen we in Purmerend bij Burggolf De Purmer. Hier maken we kennis onder het genot van koffie/thee en iets lekkers en krijgen een heuse rally-briefing, inclusief routeboek. Rond 10.00 uur starten we de wagens. De route houden we nog even geheim, maar zal ons langs pittoreske plekken als Volendam, Enkhuizen en Hoorn brengen.

Voor en na de lunch zijn er stops om van auto of passagier te wisselen. De rit eindigt waar we zijn begonnen. Na aankomst praten we bij tijdens een borrel en wie ervoor kiest, schuift aan voor het afsluitende diner.

Compleet verzorgd

Volendam

Deelnemen aan de SinglesAutorally kan zonder zorgen. De dag is compleet verzorgd. Koffie (met wat lekkers), een heerlijke lunch (incl. drinken) en een gezellige borrel na afloop zijn inbegrepen. Wij van PartnerSelect rijden mee om het geheel in goede banen te leiden en de kennismakingen te versoepelen.

De wagens

De auto

Je kunt gewoon met je eigen auto komen, maar dat is niet eens nodig. Er zijn tenslotte ook bijrijders nodig. Kennismaking staat centraal tijdens de rally. Het maakt niet uit of je in een grote of kleine auto komt. Een snelle wagen of een oldtimer. Als de wagen maar rijdt en APK goed gekeurd is :-) Natuurlijk is een cabrio of coupe wel heel stoer. Maar het allerbelangrijkste is dit: iedereen is welkom.

Zelfs zonder rijbewijs kun je meerijden!

Veel gestelde vragen

Zit ik de hele dag bij dezelfde persoon in de auto?

Nee, we rijden steeds stukken van een half uur tot drie kwartier en hebben dan een stop. Tijdens de stops wisselen we van passagiers. Zo leer je over de dag verdeeld de meeste mensen kennen. En dat is de opzet!

Moet ik bij PartnerSelect ingeschreven staan?

Nee, dit is niet nodig. Ongeveer 80 procent van de deelnemers zal niet ingeschreven staan. De meeste mensen komen overigens alleen en voor de eerste keer. Voor hen zal het net zo spannend zijn als voor jou.

Ik heb geen auto, kan ik dan ook mee rijden?

Ook wanneer je geen auto hebt, kun je meerijden. We delen je dan gewoon in bij iemand die wel een auto heeft.

Ondanks dat ik met de auto kom, rijd ik liever niet zelf.

Je kunt er voor kiezen een andere deelnemer te laten rijden in jouw auto. Je kunt ook gewoon met iemand anders mee rijden, er zullen voldoende mensen zijn die wel zelf willen rijden.

Ik ben 61 jaar, mag ik dan ook mee met de leeftijdsgroep 45-59 jaar?

Ja, dit mag. Binnen enige marge gaat het erom bij welke leeftijd je je thuis voelt.

Kan ik ook meerdere dagen mee rijden

Ja, dit kan. Het gaat erom dat je je wel thuisvoelt bij beide leeftijdscategorieen.

Rijden er evenveel mannen als vrouwen mee?

We streven naar een gelijke man/vrouw verdeling. De rally gaat door wanneer er 20 mensen deelnemen en we rijden maximaal met 60 deelnemers. De man/vrouw verhouding zal hierbij respectievelijk maximaal 40/60 of 60/40 zijn. En natuurlijk gaan we voor 50/50.

Krijg ik als rijder mijn brandstofkosten vergoed?

Nee, deze kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden + kosten

De kosten voor deze gezellige en goed verzorgde activiteit bedragen 97,00 euro. Als je niet staat ingeschreven bij PartnerSelect betaal je 12,95 euro administratiekosten.

Wil je op een ongedwongen, actieve en leuke manier nieuwe mensen leren kennen? Wil je misschien wel de ware ontmoeten? Meld je dan nu aan!

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 14 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 12,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 14 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

Meld je aan

PartnerSelect single activiteiten

  • Compleet verzorgd
  • Deelnemers van je eigen leeftijd
  • Ongedwongen sfeer
  • Voor leden en niet-leden
  • Soepel annuleringsbeleid
  • Kennismakingen staan centraal