Singles-Wandeling
Biesbosch

Een dag vol natuur en ontmoeting!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke wandelervaring? Kom dan op zondag 17 september naar onze Biesbosch wandeling van circa 10 km. Samen met gelijkgestemde singles gaan we op avontuur in de prachtige Biesbosch, een natuurparel in Nederland.

Wandeling

Singleswandeling in de Biesbosch We starten de dag met een warm welkom, onder het genot van koffie of thee en iets lekkers, bij een gezellige locatie in de Biesbosch. Van daaruit gaan we samen op pad voor een wandeling. Het is een landschap dat soms een echte jungle lijkt en wat verderop weer de meest weidse uitzichten biedt. Laat je verrassen door het betoverende uitzicht over het water en de bijzondere mix van groen en blauw om je heen. De route is zorgvuldig uitgestippeld en biedt voldoende gelegenheid voor rustige momenten om van de natuur te genieten en met elkaar in gesprek te gaan. Onze wandeling is circa 10 km (met een mogelijkheid tot een extra uitstapje van 4 km) en is een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle verbindingen aan te gaan.

Wie?

Biesbosch Deze wandeling richt zich op singles tussen de 40-55 jaar oud. We streven naar een evenwichtige man/vrouw verhouding. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij PartnerSelect om deel te nemen.


Programma

De wandeling
 • 10.00 - 11.00 uur: Welkom met koffie of thee en lekkernijen
 • 11.00 - 13.00 uur: Wandeling door de prachtige Biesbosch
 • 13.00 - 14.30 uur: Genieten van een heerlijke lunch, inclusief drankjes
 • 14:30 - 15:30 uur (exclusief 4 km uitstapje): Tweede deel van de wandeling
 • 15:30 - 16:30 uur: Borrel met borrelhapjes

Bereikbaarheid

Het start- en eindpunt is het Biesbosch MuseumEiland. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto, waar voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar is. Reis je met het openbaar vervoer? Bekijk dan deze link voor meer informatie: Biesbosch MuseumEiland.

Veel gestelde vragen

Wat voor soort wandeling is het? Is het een ontspannen wandeling of vereist het een goede fysieke conditie?

De wandeling is ontspannend en geschikt voor alle deelnemers met een normale fysieke conditie. Er zijn geen zware uitdagingen of inspannende stukken. Echter, omdat we over onverharde paden en soms wat ruiger terrein lopen, is het belangrijk om goede wandelschoenen aan te doen.

Moet ik ingeschreven staan bij PartnerSelect om deel te kunnen nemen aan deze wandeling?

Nee, het is niet nodig om ingeschreven te staan bij PartnerSelect. Deze activiteit is een combinatie van nieuwe deelnemers en mensen die al ingeschreven zijn.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de wandeling?

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor de wandeling door op de knop aanmelden te klikken op deze pagina.

Is er een deadline voor aanmeldingen?

Er is geen specifieke deadline voor aanmeldingen, maar wees er wel op tijd bij, want vol is vol! Vanwege de populariteit van onze activiteiten kunnen de plaatsen snel gevuld raken.

Wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen tijdens de lunchpauze?

Ja, absoluut! We willen ervoor zorgen dat iedereen comfortabel kan genieten van de lunchpauze. Als je specifieke dieetwensen hebt, laat het ons dan van tevoren weten. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er een passende maaltijd beschikbaar is die aan jouw dieet wensen voldoet.

Zijn er sanitaire voorzieningen onderweg?

Er is een mogelijkheid om aan het begin, halverwege en aan het einde van de wandeling van het sanitair gebruik te maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

Zijn er mogelijkheden om na de wandeling nog gezamenlijk iets te drinken of te eten?

Na de wandeling hebben we een gezamenlijke borrel gepland om de leuke dag samen af te sluiten. Dit geeft je de gelegenheid om nog gezellig na te praten en te genieten van een drankje en een hapje.

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 7 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 12,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 7 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

 • Compleet verzorgd
 • Deelnemers van je eigen leeftijd
 • Ongedwongen sfeer
 • Voor leden en niet-leden
 • Soepel annuleringsbeleid
 • Kennismakingen staan centraal