Relatiebemiddeling voor weduwe en weduwnaar

Plots gebeurt iets waar je liever niet aan wilt denken: je partner, de man of vrouw met wie je jaren lief en leed gedeeld hebt, komt te overlijden. Hoe nu verder? Dit is de vraag die veel weduwen en weduwnaars zich stellen. En: heeft relatiebemiddeling mij iets te bieden? Meer hierover leest u in onze brochure en bespreken we tijdens onze slagingskans gesprekken.

Verdriet en eenzaamheid

De meeste weduwen en weduwnaars voelen zich regelmatig eenzaam en onzeker. Dat is heel normaal. Je bent zolang samen geweest, en plots sta je er alleen voor. Soms komen ook gevoelens van woede en onmacht op: waarom moest dit gebeuren? Waarom zo vroeg? Waaraan hebben we dit te danken?!

De knop omzetten

Hoe behulpzaam familie, kennissen en vrienden ook zijn, het besef er voortaan alleen voor te staan komt hard aan. Die stilte als je thuiskomt, de lange avonden alleen. Dat is erg wennen. Na verloop van tijd komt er toch een moment waarop je de knop om moet zetten. De situatie accepteren zoals die is, en er het beste van proberen te maken.

weduwe en weduwnaars
Behoefte aan contact

Om niet in verdriet te blijven steken, richt je je meer op de toekomst. Je probeert actiever te worden, onderneemt nieuwe stappen, zoekt contact met lotgenoten. Voor de een is dit gemakkelijker dan voor de ander. Vaak dient dan ook de behoefte aan een affectie en samenzijn zich aan. Maar hoe met dat gevoel om te gaan?

"Weduwe en op zoek naar een weduwnaar? Persoonlijke relatiebemiddeling biedt perspectief." Lees over onze werkwijze ...

Vriendschap, een maatje, contact met lotgenoten of liefdesrelatie?

Soms geeft die behoefte aan een nieuwe relatie aanleiding tot twijfels. Kan ik dit tegenover mijn overleden echtgenoot verantwoorden? En wat wil ik eigenlijk: zoek ik contact met lotgenoten, een vriend of vriendin om een leuke activiteiten mee te ondernemen of een nieuwe partner en maatje?

De stap naar een relatiebureau

Voor sommige weduwen en weduwnaars is de stap naar een relatiebureau snel gemaakt. "Alleen zijn is niets voor mij," is een veelgehoorde reden voor inschrijving. Soms gaat zo'n snelle stap naar een nieuwe relatie zonder problemen. Vaker is het raadzaam eerst een en ander goed te verwerken.

Klaar voor een nieuwe relatie?

De verwachtingen van een nieuwe relatie, ontmoetingen, een eerste kennismaking, het is allemaal emotioneel geladen. Als iemand te snel de knop omzet, kan onverwerkt verdriet dubbel zo hard naar boven komen. En een mislukte nieuwe relatie na een overlijden is natuurlijk het laatste wat je wilt. Daarom beloven wij u pas iets als wij uitvoerig met u gesproken hebben en weten dat u klaar bent voor een nieuwe relatie. Lees over uw slagingskans ...

"Relatiebureau PartnerSelect. Zoekt, vindt ... en verbindt!"

Weduwe zoekt weduwnaar!

Na regen komt zonneschijn. En ook op latere leeftijd blijkt een nieuwe relatie altijd weer een spannend avontuur. Na een uitgebreid intakegesprek stellen wij een persoonsbeschrijving van u op. Daarna gaan wij gericht voor u op zoek, plaatsen advertenties, zoeken tussen de weduwen en weduwnaars die bij ons staan ingeschreven. En zorgen ervoor dat u in contact komt met iemand met wie het klikt! Lees over de voordelen van een inschrijving ...

Twijfelt u nog of relatiebemiddeling wel iets voor u is? Hebt u nog vragen of wilt u de informatie liever direct van een bemiddelaar vernemen? Bel ons gerust : 088-1997010. Misschien staat uw vraag tussen de veel gestelde vragen.

Klik hier! voor ons gratis informatiepakket met extra informatie over de werkwijze en de actuele tarieven.