Betrouwbare levensgenieter met liefde voor natuur

Kenmerken

Leeftijd: 56 - 65 jaar

Lengte: 1.87 m

Regio: Noord-Oost

Persoonlijk Profiel

Na een start in de bakkerij en een overstap naar een functie in het internationaal transport, leeft hij een leven vol energie en voldoening. Betrouwbaar, loyaal, nuchter en met een gezonde dosis humor, benadert hij het leven met een ‘doe het goed of doe het niet’-mentaliteit. Hij waardeert leuke gesprekken en staat open voor discussie, altijd met wederzijds respect en zonder complicaties.

Passies & Interesses

Van wandelen en surfen tijdens vakanties tot klussen, muziek luisteren en films kijken, zijn dagen zijn gevuld met activiteiten die hem vreugde brengen. Hij geniet van sociaal samenzijn, of het nu bij cabaretvoorstellingen, concerten of uit eten is, met een voorliefde voor soul en rockmuziek.

Relatiewensen

Zoekt een partner die de waarde van familie, natuur en vriendschap begrijpt. Iemand die geniet van het eenvoudige leven, openstaat voor nieuwe ervaringen en het idee van toekomstige avonturen, zoals een tocht naar de Noordkaap of een bezoek aan New York, aanspreekt.

Intrigeert het verhaal van deze man die vol in het leven staat je? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die betrouwbaarheid en plezier in het leven hoog in het vaandel heeft. Ontdek samen de mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.