Charismatische levensgenieter, hart voor ontdekken

Kenmerken

Leeftijd: 46 - 55 jaar

Lengte: 1.82 m

Regio: Midden-Oost

Persoonlijk Profiel

Een indrukwekkende ervaring van drie decennia in de bestratingsbranche heeft deze man niet alleen professionele voldoening gebracht, maar ook sterke banden met collega’s. Thuis is muziek zijn toevlucht, met een voorkeur die varieert van rock tot pop, vooral gecharmeerd door de tijdloze melodieën van U2.

Passies & Interesses

Reizen vormt een essentieel onderdeel van zijn leven, met kostbare herinneringen aan tijden doorgebracht in huizen dichtbij familie in het buitenland. Nu kijkt hij uit naar nieuwe avonturen, van Nederland tot Spanje, Scandinavië en Griekenland. Zijn droom is om samen met een partner het leven te verkennen, van wandelingen en fietstochten tot gezellige activiteiten zoals etentjes en theaterbezoeken.

Relatiewensen

Zoekt een partner om samen van het leven te genieten en waarderen. Iemand die openstaat voor het bouwen van warme familiebanden, kindvriendelijk is en deelt in de verlangens naar gezamenlijke avonturen. Gekenmerkt door een rustige aard, betrouwbaarheid en vastberadenheid, is hij een empathische en vriendelijke persoonlijkheid op zoek naar een oprechte connectie.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.