Nuchtere levensgenieter met creatieve routes

Kenmerken

Leeftijd: 66 - 75 jaar

Lengte: 1.72 m

Regio: Kies provincie

Persoonlijk Profiel

Deze vrouw weet precies wat ze wil en staat volop in het leven. Haar afwegingen en beslissingen zijn zorgvuldig overwogen, wat haar tot een doener en een veerkrachtige persoonlijkheid maakt. Haar waardering voor vriendschap en zinvolle activiteiten definieert haar.

Passies & Interesses

Sportiviteit is een kernaspect van haar leven; ze zwemt, wandelt en fietst met enthousiasme. Haar creativiteit in het uitstippelen van fietsroutes en haar unieke benadering van reizen tonen een avontuurlijke geest. Naast fysieke activiteiten geniet ze van zingen in een koor, het luisteren naar klassieke muziek en het lezen van literatuur.

Relatiewensen

Op zoek naar iemand die de schoonheid van eenvoudige genoegens waardeert, iemand die actief en sportief is, en samen wil genieten van wandel- of fietstochten in Nederland of omringende landen. Een partner die openstaat voor het ontdekken van nieuwe plaatsen en het delen van gezellige momenten.

Ben je geïnteresseerd in het leren kennen van deze actieve en sportieve dame die een bron van jeugdigheid en inspiratie is? Dit is je kans om samen nieuwe paden te verkennen en het leven in al zijn facetten te vieren.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.