Sociale familieman met een hart voor traditie

Kenmerken

Leeftijd: 25 - 35 jaar

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Deze man wordt gekenmerkt door zijn vriendelijkheid, enthousiasme en zelfstandigheid. Hij staat open voor nieuwe ervaringen, waardeert gezellige momenten met naasten en heeft een sterke band met zijn familie. Als opvolger van een transportbedrijf dat al generaties lang in de familie is, bereidt hij zich voor om deze traditie met trots en zorg voort te zetten.

Passies & Interesses

Hij brengt zijn weekenden graag door met uitstapjes in de natuur of bij etentjes met live muziek. Thuis ontspant hij met het kijken naar series of educatieve programma’s op televisie. Zijn liefde voor gezelligheid en zijn openheid voor het ontdekken van nieuwe dingen maken hem een veelzijdige en aantrekkelijke persoonlijkheid.

Relatiewensen

Zoekt iemand die de waarde van familie, traditie en persoonlijke groei begrijpt. Een partner die openstaat voor het delen van gezellige momenten, het waarderen van eenvoudige genoegens en het samen verkennen van wat het leven te bieden heeft.

Geïnteresseerd in het ontmoeten van deze man met een rijk familieverleden en een toekomst vol belofte? Dit is je kans om iemand te leren kennen die zowel geworteld is in traditie als gericht op de toekomst. Ontdek of jullie paden elkaar kunnen kruisen voor een gezamenlijke reis vol ontdekkingen.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.