Sociale levensgenieter met sportieve inslag

Kenmerken

Leeftijd: 36 - 45 jaar

Lengte: 1.94 m

Regio: Zuid-Oost

Persoonlijk Profiel

Deze man is het toonbeeld van iemand die goed in zijn vel zit; vrijgezel met een rijk leven, inclusief een hechte familieband en een carrière die hem voldoening geeft. Ondanks zijn succes mist hij het delen van dagelijkse momenten en bijzondere ervaringen met een partner.

Passies & Interesses

Zijn achtergrond in Sport en Beweging herken je nog steeds in zijn liefde voor volleybal, waarbij het sociale aspect net zo belangrijk is als de sport zelf. Zijn open en spontane manier van communiceren, gecombineerd met humor en een positieve levenshouding, maakt hem een aangenaam gezelschap. Hij is een man van vele interesses, inclusief uitgaan met vrienden, het verkennen van nieuwe culinaire ervaringen, en het genieten van films en concerten.

Relatiewensen

Op zoek naar een partner die de schoonheid van het leven waardeert, van ontspannende momenten in de zon tot het ontdekken van culturele schatten. Iemand die samen wil kiezen voor avonturen, zowel dichtbij huis als verder weg, en die de waarde van gezamenlijke keuzes in een relatie begrijpt.

Benieuwd naar deze persoon en zijn levensverhaal? Hij nodigt je uit om meer te ontdekken en samen nieuwe hoofdstukken te schrijven.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.