Sociale strateeg met hart voor thuis

Kenmerken

Leeftijd: 36 - 45 jaar

Lengte: 1.89 m

Regio: Noord-Oost

Persoonlijk Profiel

Na een succesvolle studie in Bedrijfskundige Informatica en een internationale carrière, heeft deze man zijn plek gevonden als Senior Business Analyst. Zijn rol als projectleider biedt hem de dynamiek en variatie die hij zocht, met volop gelegenheid om zijn vermogen tot verbinden in te zetten.

Passies & Interesses

Sport is een essentieel onderdeel van zijn leven, met voetbal, hardlopen en biljart als kernactiviteiten. Desondanks vindt hij ook vreugde in rustige avonden thuis, genietend van een etentje of een speciaal biertje met vrienden. Reizen vormt een belangrijke herinnering, vooral een indrukwekkende tocht langs de westkust van de VS. Zijn ideale vakanties combineren activiteit met ontspanning.

Relatiewensen

Op zoek naar een partner die het belang van familie, vriendschap en het delen van levensmomenten begrijpt. Iemand die open, sociaal en geïnteresseerd is in anderen, met een lief en zorgzaam karakter. Een persoon die de droom deelt van een vrij leven met een eigen gezin, terwijl je ook de waarde van diepgaande vriendschappen en gezellige samenkomsten waardeert.

Geïntrigeerd door het verhaal van deze man die evenwichtigheid met levenslust combineert? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die het leven ziet als een reeks gedeelde ervaringen en die klaar staat om samen nieuwe herinneringen te creëren.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.