Spontane levensgenieter met culturele passie

Kenmerken

Leeftijd: 66 - 75 jaar

Lengte: 1.65 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Na een veelzijdige carrière in de gezondheidszorg en luchtvaart, waarbij het helpen van mensen altijd centraal stond, zet deze vrouw haar ervaringen nu in als vrijwilliger in dagbesteding binnen een zorginstelling. Haar liefdevolle contact met familie onderstreept de warmte en zorgzaamheid die zij uitstraalt.

Passies & Interesses

Gepassioneerd door golfen, reizen, het verkennen van steden en lezen. Haar culinaire vaardigheden deelt ze graag tijdens etentjes met vrienden. Cultuur is een rode draad in haar leven, van klassieke concerten en balletvoorstellingen tot museumbezoeken. Creatieve ambities staan op haar verlanglijstje.

Relatiewensen

Zoekt een partner die haar liefde voor het leven, interesse in cultuur en gezelligheid deelt. Iemand die het belang van familie en vrienden erkent, open en belangstellend is, en samen wilt genieten van zowel actieve als ontspannende momenten.

Ben je geïntrigeerd door het verhaal van deze leuke en veelzijdige dame? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die een bron van inspiratie en vreugde kan zijn. Ontdek samen de vele facetten van het leven en geniet van elke gedeelde ervaring.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.