Veelzijdige levensgenieter met culturele interesse

Kenmerken

Leeftijd: 56 - 65 jaar

Lengte: 1.82 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Na een geslaagde carrièreswitch naar zelfstandig HR manager in de zorg, geniet deze vrouw van een gebalanceerd leven vol ontdekkingen en ontwikkeling. Haar gezin staat centraal, met wie ze de liefde voor muziek en dans deelt, in hun gezellige thuis waar gezelligheid koning is.

Passies & Interesses

Actief in hockey en padellen, en met een voorliefde voor wandelingen in de natuur, is zij ook iemand die het sociale leven omarmt door samen met vrienden te genieten van het uitgaansleven. Kunst en cultuur hebben een speciale plek in haar hart, mede geïnspireerd door de studies van haar zoon, wat leidt tot verrijkende stedentrips. Kamperen of een huisje huren bij een beekje, en vrijwilligerswerk in verre landen tonen haar veelzijdigheid.

Relatiewensen

Op zoek naar een partner die integriteit, professionaliteit, en een rijk innerlijk leven waardeert. Iemand die zowel de stilte van de natuur als de dynamiek van culturele ontdekkingen en gezelligheid met vrienden kan waarderen. Een verbinder, met zelfinzicht en de wens om samen nieuwe ervaringen te delen.

Geraakt door het verhaal van deze bijzondere en levendige vrouw? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die diepgang en vreugde combineert, klaar voor gezamenlijke ontdekkingen en gedeelde momenten.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.