Zorgzame doener met creatieve flair

Kenmerken

Leeftijd: 25 - 35 jaar

Lengte: 1.80 m

Regio: Zuid-Oost

Persoonlijk Profiel

Deze man is handig en geniet van een knusse leefomgeving, wat zichtbaar is in zijn zelf aangelegde tuin en eigengemaakte meubels. Zijn werk in de technische natuurkunde is zowel een beroep als een passie, waarbij hij zich richt op het oplossen van problemen en het innoveren. Buiten zijn beroepsleven zet hij zich in voor jongeren met autisme en is een steun voor een Syrische vluchteling, wat hem grote voldoening schenkt.

Passies & Interesses

Sporten vormt een belangrijk onderdeel van zijn leven, van hardlopen tot wielrennen en van zwemmen tot triathlon. Daarnaast vindt hij ontspanning in stijldansen, muziek spelen, het lezen van historische romans en het kijken van spannende films. Vrienden en familie zijn essentieel, en hij waardeert de momenten die hij met hen deelt.

Relatiewensen

Zoekt een partner die een mix van natuur en cultuur tijdens vakanties kan waarderen, milieubewust leeft en geniet van de eenvoudige, maar rijke momenten van het leven. Iemand die de waarde van hard werken, interesse in de omgeving, en de droom van het telen van eigen groente op een klein boerderijtje deelt.

Geïntrigeerd door deze vriendelijke, hardwerkende man die een diversiteit aan interesses en een solide basis biedt? Dit is je uitnodiging om iemand te ontmoeten die het leven met beide handen aanpakt en klaar is om samen nieuwe ervaringen te creëren.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.