Over onze erkende relatiebemiddeling

Je tikt in Google het woord “relatiebemiddeling” in en krijgt een groot aantal resultaten. In eerste instantie lijk je door de bomen het bos niet meer te zien. Toch blijkt het uiteindelijk vooral om datingsites te gaan en niet om professionele relatiebemiddeling. En van de echte relatiebureaus is maar een klein deel actief met een eigen kantoor en mensen in dienst. PartnerSelect Relatiebemiddeling is één van de grootste relatiebureaus van Nederland.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe we voor jou gaan werken? Start hieronder de slagingskanstest en je krijgt alle antwoorden.

Een getextureerde illustratie van een gele theepot met een rode knop op het deksel, die stoom in een rood theekopje giet, wat doet denken aan de warme verbindingen die door relatiebemiddeling worden gefaciliteerd. De achtergrond is transparant.

Realiseer je droom

Wij begrijpen dat de meeste mensen graag geluk in de liefde hebben. Wij helpen je die droom waar te maken. Ben jij ook klaar met het nutteloze daten of wil je het gelijk serieus aanpakken? Met PartnerSelect ben je verzekerd van passende matches, interessante dates en een sterk verhoogde kans op die zo gewenste goede relatie. Lees via de onderstaande onderwerpen hoe we dit aanpakken.

Dating

Spannend & leerzaam

De zenuwen gieren door het lijf, ook al is het de tweede of derde ontmoeting. Ook niet raar natuurlijk, het is één van de meest kwetsbare momenten die je meemaakt.

Gelukkig is het wederzijds en is de ander net zo gespannen. Voorafgaand aan de ontmoeting geven wij nog wat tips mee waardoor je je iets meer op je gemak zult voelen.

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
illustratie van 3 type dames
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes

Kosten

Ons tarief is opgebouwd uit éénmalige kosten voor de intakeprocedure en kosten voor de maandelijkse bemiddeling. U kunt de bemiddeling stoppen wanneer u wilt (met een opzegtermijn van slechts één maand). Bij PartnerSelect dus geen langlopende contracten!

Relatiebemiddeling is maatwerk door professionals. De exacte kosten zijn uiteindelijk afhankelijk van uw wensen en de gekozen bemiddeling. Zo heb je de kosten zelf in de hand en kun je al vanaf een paar honderd euro je kans op een relatie enorm vergroten.   

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Hoge slagingskans door persoonlijk contact

Het aantal nieuwe relaties via PartnerSelect ligt heel hoog.
Onze persoonlijke werkwijze zorgt bij hoger opgeleide
mannen snel voor resultaat.

vriendschappen
0 %
relaties
0 %
leuke ontmoetingen
0 %
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.