Relatiebureau in Deventer

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Of je nu al jaren single bent, net uit een relatie komt, een echte ondernemer bent, begin 30, het druk hebt met je kinderen of juist een actieve 50-plusser bent: ons relatiebureau in Deventer weet uit ervaring dat er voor iedereen een leuke partner te vinden is.

Het enige wat vaak nodig is, is een beetje hulp. Daarvoor is PartnerSelect er: om jou te helpen met het vinden van die leuke man of vrouw. Dus, woon jij in Deventer en wil je graag je leven met iemand delen die jouw interesses deelt? Lees dan verder!

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Ons relatiebureau in Deventer heeft met succes duizenden koppels samengebracht. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat er ook voor jou een leuke man of vrouw rondloopt. Een paar gelukkigen wilden hun ervaringen graag met je delen. Ben je benieuwd hoe groot de kans is dat jij de volgende beng? Doe dan onze slagingskanstest. Door een aantal vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld jouw interesses kom je er al snel achter hoe groot de kans is dat jij in Deventer de ware vindt.

Veilig en betrouwbaar

Steeds meer singles kiezen voor relatiebureaus. De reden hiervoor is vaak dat mensen zelf geen tijd hebben om een leuke partner te vinden, maar ook omdat een relatiebureau een stuk persoonlijker, veiliger en betrouwbaarder is. Achter ons relatiebureau in Deventer zitten namelijk altijd echte consulenten. Onze consulenten voeren een uitgebreid intakegesprek met iedereen die zich aanmeldt. Dit heeft tot resultaat dat er geen neppe profielen te vinden zijn en er geen foutieve informatie gedeeld kan worden. Wanneer de consulenten doorhebben waar jij voor staat, wat jouw wensen zijn en wat je belangrijk vindt in een relatie gaan zij op zoek naar een geschikte partner. Ben je het niet eens met ons voorstel? Dan nemen we dit door en gaan we met die informatie verder met een nieuw voorstel. Lees hier meer over onze veilige en betrouwbare werkwijze.

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.