Eerlijke
tarieven

geen
langlopende
contracten!

Relatiebureau in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam, ben je single en lijkt het je leuk om iemand te vinden waarmee je je leven kunt delen? Sinds 1997 zijn wij in heel Nederland succesvol in het samenbrengen van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefdesrelatie. Sindsdien hebben al meer dan duizend mensen via ons relatiebureau in Rotterdam een nieuwe partner gevonden.

Ondanks dat Nederland een klein land is, kunnen de verschillen tussen de steden in ons kleine land ontzettend groot zijn. Daarom begrijpen we het helemaal als je graag een partner wilt die ook uit Rotterdam komt. Dat maakt alles, van het daten tot de toekomst, een stuk gemakkelijker.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Ons relatiebureau in Rotterdam heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel koppels samengebracht. Een aantal koppels hebben hun succesverhaal gedeeld. Jij kan de volgende zijn! Het enige dat je hoeft te doen is het zetten van de eerste stap. Natuurlijk begrijpen we dat het zetten van de eerste stap naar geluk in de liefde niet altijd even gemakkelijk is. Daarom is het niet meer dan normaal dat je van tevoren graag wilt weten wat ons relatiebureau in Rotterdam voor jou kan betekenen. Om deze vraag te beantwoorden hebben we de slagingskanstest ontwikkeld. Door middel van deze test kunnen we je alvast vertellen hoe groot de kans is dat jij via PartnerSelect een nieuwe partner vindt.

Doe hier de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden in Rotterdam

De reis naar geluk in de liefde

Bij PartnerSelect vinden we het ontzettend belangrijk dat de relaties die wij tot stand helpen brengen duurzaam zijn. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreid intakegesprek. Het doel van dit gesprek is om erachter te komen waar jij precies naar op zoek bent, wat voor iemand bij jou zou passen, wat jij leuk vindt en wat voor dingen jij tegenaan loopt. Wil je meer weten over de werkwijze van ons relatiebureau in Rotterdam? Lees hier meer.