Svetlana & Arthur

Even voorstellen: Svetlana, 41 jaar uit Gelderland, IG Verzorgende. En Arthur, 51 jaar uit Limburg. Ingenieur.

De aanloop

We waren beide al weer een poos alleen. Vermaakten ons prima met werk, hobby’s en vrienden. Maar activiteiten ondernemen met een partner is toch leuker. Waar vind je een partner die bij je past? Gekeken op internet, na het lezen van de reviews kwamen we uit bij Partner select. Een betrouwbare en serieuze partij. Arthur schreef zich in december in en had een intakegesprek in Roermond. Svetlana schreef zich in augustus het jaar erop in op een locatie in Nunspeet. Allebei met hele duidelijke wensen en voorkeuren.

Arthur kreeg verschillende voorstellen per maand, allemaal leuke vrouwen en daaruit volgende één korte date. Totdat op een avond in september Arjan belde, een klein uur met Arthur aan de telefoon zat en zei dat hij de ultieme match gevonden had. Het voorstel over Svetlana had hij dezelfde avond nog in zijn digitale postbus. En Svetlana ontving Arthur’s profiel. Beide vonden de aansluiting op papier zo passend dat er dezelfde avond een positief besluit viel. Toen Arthur de volgende ochtend uit de sportschool kwam had hij een bericht op de app. Van Svetlana, na enige communicatie via de app, was er 's avonds de eerste afspraak gemaakt, jawel dezelfde avond hebben we elkaar ontmoet.

Eerste date

We spraken af in de buurt bij Arnhem. Tijd om iets te reserveren namen we niet. We hadden afgesproken iets te drinken, en als het gezellig was een hapje te eten. We kwamen op tijd en zowat gelijktijdig aan, het was liefde op het eerste gezicht. Na het eten hebben we, het was inmiddels al donker, een wandeling door het bos gemaakt. Tijdens de wandeling spraken we over hobby’s, en andere zaken die we samen delen. We gingen allebei met een goed gevoel huiswaarts en de afspraak voor a.s. woensdag was al gemaakt.

Volgende dates

Svetlana werkt in de zorg dus dit houdt ook weekend werk in. Met passen en meten konden we elkaar toch vaak zien. De afstand was geen probleem. Een vakantie in Duitsland volgde, met o.a. een leuke kanotocht en tijd voor elkaar, heerlijk de telefoon uit. Daarna volgde nog vele leuke uitjes. En natuurlijk zijn we bij elkaar thuis geweest. Allebei prachtig wonend met rondom ruimte en natuur, ook één van de dingen die we samen delen.

Samen

Al gauw vormden we een stel, we hebben dezelfde hobby’s en interesses. Ook de normen en waarden komen overeen. Daarnaast zijn we allebei actief, bankhangen voor de tv is niet aan ons besteed. Het gevoel voor elkaar is zo goed en natuurlijk.

Bij het huwelijksaanzoek van Arthur zei Svetlana ja. In februari trouwen we. Svetlana komt bij Arthur wonen, in de woonboerderij. Langzamerhand worden er al spullen verhuisd. Ook de beide inrichtingen matchen goed.

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

  • Geen algoritmes, maar echt mensenwerk
  • Iedereen is persoonlijk gescreend
  • Groot in Nederland en jouw regio
  • Erkend door het SinglesKeurmerk
  • Sinds 1997 actief