Hartelijke levensgenieter met creatieve handen

Kenmerken

Leeftijd: 66 - 75 jaar

Lengte: 1.77 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Deze man wordt door vrienden beschreven als gemoedelijk, met een goed gevoel voor humor en een natuurlijke neiging naar gezelligheid. Betrouwbaar en sociaal, zijn positieve levenshouding en eerlijke benadering maken hem tot een gewild gezelschap.

Passies & Interesses

Actief blijven is een belangrijk deel van zijn leven; hij geniet van wandelingen in diverse settings en ontspannen autoritten. Uitgaan betekent voor hem het genieten van goede maaltijden, zowel lokaal als op vakantie, en hij staat open voor een scala aan activiteiten, van dagjes uit tot het luisteren naar muziek, variërend van klassieke hits tot moderne pop.

Relatiewensen

Op zoek naar iemand die de waarde van gezelligheid en het samen beleven van activiteiten begrijpt. Een partner die openstaat voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het opdoen van nieuwe ervaringen, iemand die samen met hem wil genieten van de eenvoudige en bijzondere momenten die het leven te bieden heeft.

Ben je geraakt door het verhaal van deze inspirerende man en benieuwd naar wat jullie gemeen hebben? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die het leven omarmt met zowel een lach als een oprechte interesse in de wereld om hem heen. Ontdek samen nieuwe horizonten.

Reageer op dit profiel

illustratie van een divers aantal personen
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.