Patricia en Jeff

Een goede beschrijving is de spil van onze relatiebemiddeling. Je bemiddelaar stelt deze voor je op. Natuurlijk ben je vrij om net als Patricia (48), zelf te schrijven. Ook Jeff (51) voegde een persoonlijke noot toe aan zijn beschrijving.

In dit interview: Waarom een persoonlijke touch een pre is…

Patricia: “Tijdens het intakegesprek dat ik had met Nelleke werd mij gevraagd mij te typeren zoals vrienden dat zouden doen. Ik had deze vraag niet direct verwacht, dus ik moest daar even over nadenken. Ik had daar niet een, twee, drie een antwoord op. Toen ik later de beschrijving aan een goede vriendin liet lezen, moest zij daar om lachen.

“Het is inderdaad waar wat er instaat, maar het is niet helemaal wie je bent, volgens mij kan je beter zelf een stukje schrijven.”

Via je eigen internetpagina op Mijn PartnerSelect kan je makkelijk je profiel wijzigen. Dus heb ik in mijn eigen woorden beschreven wie ik ben en wat ik zocht. Toen ik Nelleke daar later over sprak, was zij zeer verheugd. De beschrijving die door PartnerSelect wordt opgesteld is heel degelijk en duidelijk. Ik wilde wat meer swung!

“Dit past echt bij jou, zo moet het zeker lukken”, zei zij.”

Jeff: “De beschrijving van Patricia was een feest om te lezen. Echt, iemand die bij mij past. Een beetje vrijgevochten type, als je begrijpt wat ik bedoel. Ook trok haar foto mij erg aan, echt een stuk!”

Patricia: “Ook de beschrijving van Jeff was erg leuk om te lezen. Hij had er ook iets persoonlijks van gemaakt.”

Jeff: “Ik had een bijlage bij het inschrijfformulier geschreven, Eva, mijn bemiddelaar heeft die in mijn persoonsbeschrijving bewerkt tot één geheel.”

Jeff: “Ons eerste afspraakje kan ik me nog goed herinneren. We hadden afgesproken in Scheveningen om samen lekker uit te waaien. Ze had zo’n wikkelrok aan, een lange sjaal en een soort van mal mutsje op. We hebben toen wat over de boulevard van Scheveningen gestruind, bij windkracht weet-ik-veel. Harde wind dus. Met van die wapper kleding is dat dus niet zo handig. Direct dat petje van d’r hoofd, ik er achteraan en zij maar lachen. Prachtig, de dag kon meteen niet meer stuk. Daarna nog gezellig wat gegeten en plannen gemaakt voor het volgende afspraakje.”

Patricia: “Ja, we trokken er graag op uit. Nog steeds trouwens. Elk weekend gaan we wel een tripje maken. Meestal eerst ergens flink wandelen, eetlust opwekken en ’s avonds lekker uit eten. Jeff kent veel goede restaurants, niet dat je het aan hem ziet hoor. Maar ik ben geloof ik toch wel wat aangekomen sinds ik bij hem ben.”

Jeff: “We zijn officieel nog niet bij elkaar ingetrokken. Meestal verblijven we in het weekend bij haar en doordeweeks bij mij. Vanwege mijn werk. Oh, soms, als we het te druk hebben, latten we ook een tijdje, hoor. We hebben alle twee een druk sociaal leven, maar voor elkaar maken we tijd.”

Patricia: “We hadden ons eigenlijk om dezelfde reden ingeschreven bij PartnerSelect. We hadden een te druk sociaal leven. En in je eigen vriendenkring zoek je meestal toch niet een partner.”

Jeff: “En, op je werk is dat ook niet zo geslaagd.”

Patrica: “PartnerSelect kende ik via een vriendin die erg positief was. Bovendien was PartnerSelect goedkoper dan andere bureaus. Jeff had PartnerSelect geloof ik via internet gevonden.”

Jeff: “Wat ik als tip zou kunnen meegeven aan partnerzoekenden? Let op dat je een goede beschrijving laat maken en doe er een leuke foto bij. En wees jezelf.”

Patrica: “Precies, niet dat die foto van Jeff zo geslaagd was trouwens. In het echt is hij veel leuker… Haha.”

logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.