Tinneke en Gerard

Tinneke nodigde ons bij haar thuis uit. Een interview met een vrouw die de ware heeft ontmoet via onze relatiebemiddeling…

Wat sprak je aan in de bemiddeling van PartnerSelect?

“Ik had al één keer een ontmoeting gehad voordat ik met een leuke man in contact kwam. Met deze man heb ik langere tijd contact gehad, in totaal acht maanden. We wilden zelfs samen gaan wonen, maar door de stress die bij het plannen van de verhuizing kwam kijken, ontdekten we dat we eigenlijk niet bij elkaar pasten. Best wel overstuur belde ik met Nelleke.”

“Ik hoefde mij niet opnieuw in te schrijven, maar had nog recht op de overige contactmogelijkheden.”

Nelleke was je bemiddelaar?

“Ja, zij hielp mij met de bemiddeling. Ik wilde mijn verhaal kwijt en direct weer verder zoeken. Zij stelde voor om het een maandje of twee te laten bezinken, om daarna de bemiddeling weer op te pakken. Ik hoefde mij niet, zoals ik eerst dacht, opnieuw in te schrijven, maar had gewoon nog recht op de vier overige contacten die ik tegoed had. Dat kan dus gewoon bij PartnerSelect!”

Je had nog recht op de overige contacten?

“Precies. Een relatie is pas geslaagd na één jaar contact! En dat terwijl ik toen al in totaal anderhalf jaar ingeschreven stond bij PartnerSelect. Ik heb nog twee andere mannen ontmoet, voordat ik met Gerard in contact kwam. Dit lijkt wel een lange periode, maar ik had die tijd toevallig wel nodig. Kijk, dat vond ik nu goed aan PartnerSelect.”

En waarom is het nu juist Gerard?

“Met Gerard klikt het gewoon heel goed. We wonen nu bijna twee jaar samen en het lijkt of we elkaar al ons hele leven kennen. Echt goed! We hebben elkaar gewoon nodig. De ervaringen van Gerard met PartnerSelect zijn ook goed. Hij heeft maar kort tijd ingeschreven gestaan. Hij heeft in totaal vier voorstellen gehad, en één ontmoeting, met mij dus! Dus dat was wel een hele snelle bemiddeling, zeker vergeleken met die van mij.”

“We wonen nu bijna twee jaar samen en het lijkt of we elkaar al ons hele leven kennen.”

Wat sprak je aan in de beschrijving van hem?

“Hij had geschreven dat hij op zoek was naar een zelfstandige vrouw die niet op haar mondje is gevallen. Daarnaast zocht hij echt iemand die hij kon vertrouwen. Dat vond ik wel lief van hem.”

Waar is Gerard eigenlijk?

“Gerard is een internationaal vrachtwagenchauffeur. Hij is nu niet aanwezig. Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid. Ik vind het eigenlijk helemaal niet erg als Gerard van huis is. Natuurlijk hou ik van hem en vind ik het heel fijn als hij er wel is, maar ik geniet ook erg van het op mezelf zijn. Gerards vorige huwelijk is door z’n werk kapot gegaan. Dat zal bij ons niet gebeuren. Ik wist van te voren dat hij een chauffeur was die vaak van huis zou zijn. Dat stond immers in zijn beschrijving. Als ik daar niet voor had willen gaan, had ik zijn persoonsbeschrijving afgewezen en hem dus nooit ontmoet. Gerard en ik passen precies bij elkaar: soulmates. Hij in zijn vrachtwagen, ik lekker thuis.”

“… als hij vrij is gaan we vaak samen met de honden naar het strand.”

Vind je dat niet eenzaam?

“Helemaal niet! Weet je wat ik allemaal zonder hem onderneem? Natuurlijk werk ik zelf ook. Ik werk parttime als begeleidster in een thuisvervangend huis voor verstandelijk beperkte mensen. Dat is zwaar werk, dus ik heb mijn rust vaak hard nodig. En als hobby trim ik honden. Ik ben lid van een rasvereniging voor foxterriër. Daarmee doen wij ook tentoonstellingen. En ja, de honden hebben ook veel aandacht nodig. Ik heb er drie. Die had ik al voordat ik Gerard ontmoette. Hij vindt de honden ook gezellig, als hij vrij is gaan we vaak samen met de honden naar het strand.”

Plannen voor de toekomst?

“Gerard en ik gaan voorlopig niet trouwen. Gerard is niet zo van het trouwen, en van mij hoeft het ook niet zo. We wonen nu lekker samen en verder zien we wel.”

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.