Joke en Cees

Hoe lang was je al opzoek naar een partner?

Joke: “Ik was al een aantal jaar gescheiden. Ik had een beetje genoeg van relaties, dus was eerst niet echt op zoek. Op een gegeven moment begin je toch wel weer te verlangen naar een maatje. Dus heb ik mij vorig jaar ingeschreven.”

Cees: “Ik scheidde van mijn ex. Ik heb mij ongeveer een jaar later bij verschillende datingsites aangemeld. Ik kreeg maar weinig reactie, vaak staan er maar 10 vrouwen op zo’n site, terwijl er 1000 mannen reageren. Het is echt absurd. Daarna heb ik mij ingeschreven bij PartnerSelect.”

Waarom heb je jezelf juist bij PartnerSelect ingeschreven?

Cees: “Ik moet eerlijk zeggen dat het een beetje een opwelling was. Ik zag de advertentie in een magazine en heb de informatie aangevraagd. Het leek me wel een goed bureau en heb mijzelf ingeschreven. Ik had al ervaring met die datingsites. Die hadden mij niet veel opgeleverd, veel te vrijblijvend. Dus ik dacht ik probeer eens wat anders.”

Joke: “Eigenlijk omdat PartnerSelect geen langlopende contracten gebruikt. Je kunt je maandelijks uitschrijven.”

Hoe kwam het intakegesprek met je bemiddelaar op je over?

Cees: “Ik had mijn intake met Bianca. Zij kon mij goed inschatten. In het gesprek leg je uit wat voor partner je zoekt. Ik ben daar niet zo goed in, het maakt mij niet zoveel uit. Met de juiste vragen wist ze toch uit te vinden wat ik nu eigenlijk wil.”

Joke: “Ik was erg gespannen. Gelukkig zat ik thuis lekker op de bank in mijn eigen omgeving. Het gesprek ging eigenlijk heel goed. Je moet dan jezelf wel een beetje durven prijsgeven, maar door de telefoon is dat minder moeilijk.

Wat vond je van de contactvoorstellen?

Cees: “Ik heb zes contactvoorstellen gehad. Met vier vrouwen heb ik contact gehad. De eerste heb ik meerdere malen ontmoet, maar uiteindelijk klikte het toch niet echt. De tweede vrouw heb ik alleen telefonisch gesproken. Zij wilde mij niet ontmoeten, haha. Gelukkig maar, anders had ik misschien Joke niet ontmoet. (…) De contactvoorstellen zelf vond ik altijd erg leuk om te lezen, ook is het fijn dat er een foto boven staat.”

Joke: “De persoonsbeschrijvingen van de mannen die ik toegestuurd kreeg… Ja, die waren wel oke. Ik vind dat je eigenlijk iemand echt moet ontmoeten voordat je het kan beslissen. Ik heb geloof ik zeven voorstellen gekregen en vier mannen ontmoet. De echte klik was er alleen bij Cees. De rest vond ik wel aardig, maar ze waren niet echt mijn types.”

Hoe verliep jullie eerste contact?

Cees: “Onze eerste ontmoeting was direct raak. We hadden afgesproken op een terrasje in Venlo, het klikte meteen. We zijn gelijk daarna ook nog uit eten gegaan, daarna heb ik haar netjes thuis gebracht. Niks gebeurd hoor, zo zijn we niet. Haha.”

Joke: “Haha. Nee, zo zijn we niet. Nee, het was erg gezellig, maar ik was wel op zoek naar een serieuze relatie. Dus, ik wilde het eerst even aankijken. We hadden wel heerlijk gegeten.”

En nu?

Joke: “We zijn heel gelukkig met elkaar. We hebben grote plannen voor de toekomst.”

Cees: “We gaan 8 juni trouwen. Het lijkt nog ver weg, maar je zal zien hoe snel het gaat.”

Hebben jullie nog advies voor andere mensen die een partner zoeken?

Cees: “Euh, ga je gevoel achterna?”

Joke: “Durf mensen te ontmoeten, pas dan kan je beslissen of iemand echt bij je past.”

logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.