Single Supevent

Zondag 30 juni gaan we suppen door het historische centrum van Gouda. SUP staat voor Stand Up Paddling. Suppen is dé nieuwe zomer trend. Het is staand varen op een groot surfboard waarbij je je voortbeweegt door middel van een peddel. Het is relatief eenvoudig te leren en er zijn veel verschillende plekken waar en verschillende manieren waarop je kan suppen. Doordat Nederland een hoop water heeft in allerlei vormen, wordt het suppen in Nederland steeds populairder. Het event begint bij restaurant de Kleischuur in Gouda, waar we worden ontvangen met een kopje koffie of thee en een heerlijke huisgemaakte taart. Na het ontvangst kan er omgekleed worden en volgt er een kantinstructie. Na deze instructie gaan we het water op met de instructeurs en Marjolein van Partner Select en maken we een leuke tocht door de grachten van het historische centrum van Gouda. De instructeurs nemen ons mee naar de meest bijzondere plekjes die de grachten van Gouda heeft. Zitten, liggen en staan worden regelmatig afgewisseld wanneer we onder een van de bruggetjes door moeten of door de tunnel gaan. Na de tocht staat er een lunchbuffet klaar inclusief onbeperkte Yogi-thee en een drankje naar keuze (non-alcoholisch). Er bestaat dan de mogelijkheid om de sup-ervaringen met elkaar te delen en leuke contacten te starten met elkaar. Het lunchbuffet bestaat uit diverse broodsoorten met een gevarieerd aanbod van beleg, zoals vismousse, vleeswaren en vegetarisch beleg. Daarnaast een bulger salade en een stuk quiche. Iedereen kan zelf nemen wat hij/zij lekker vindt. Mocht je een (gluten)allergie hebben, geef dit dan even door. Dan kan daar rekening mee gehouden worden. De Kleischuur beschikt over 3 douches wanneer je je eventueel kan opfrissen. Zorg dat je (sport)-kleding draag wat lekker zit, met daaronder eventueel zwemkleding. Daarnaast is het handig om een handdoek mee te nemen en eventueel een extra setje kleding.

Programma

 • 10:00-10:30 - Ontvangst met een kopje koffie of thee en taart bij de Kleischuur
 • 10:30-11:00 - Instructie aan de kant en het water op
 • 12:00-12:30 - Terugkomst
 • 12:30-13:00 - Mogelijkheid tot opfrissen
 • 13:30-15:00 - Lunchbuffet
Let op: Aan deze activiteit kunnen maximaal 24 singles deelnemen. Vol = vol.

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 4,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 3 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

 • Compleet verzorgd
 • Deelnemers van je eigen leeftijd
 • Ongedwongen sfeer
 • Voor leden en niet-leden
 • Soepel annuleringsbeleid
 • Kennismakingen staan centraal