Het Corona-virus en
de (on)mogelijkheden

Het Corona-virus raakt ons allen hard. In een heel rap tempo ontdekken we hoe kwetsbaar we zijn en hoe snel wat eerst normaal leek helemaal niet zo vanzelfsprekend blijkt.

Nog meer dan normaal kunnen we de liefde van onze naasten hard gebruiken en zorgt het verlangen naar een partner voor gevoelens van eenzaamheid. Juist daarom zetten wij als PartnerSelect onze schouders eronder om in deze bijzondere tijden nieuwe liefdes tot stand te blijven brengen.

We blijven mensen aan elkaar voorstellen. Wel merken we dat de eerste ontmoeting wordt uitgesteld. Dit is ook ons advies. Het is hartverwarmend om te zien hoe flexibel mensen zijn en elkaar al goed leren kennen door lange gesprekken over de telefoon of via beeldbellen en het uitwisselen van foto’s via Whatsapp. Fijn om te zien dat we in deze periode van zorgen ons steentje aan deze liefdes mogen bijdragen.

Je kunt je nog steeds inschrijven. We voeren in het belang van de volksgezondheid het intakegesprek telefonisch of via Skype. Vervolgens maken we je persoonsbeschrijving en bereiden een eerste voorstel voor. Wil je met het eerste voorstel wachten of direct van start gaan? Je geeft het zelf aan. Zodra het weer mogelijk is, kunnen we alsnog persoonlijk kennismaken. In deze tijden stellen we ons graag flexibel op en blijven je van dienst op zoek naar een nieuwe relatie.

Toe aan een relatie?

Zet dan vandaag de stap en laat het Corona-virus geen reden zijn om het vinden van een nieuwe liefde uit te stellen. Doe de slagingskanstest of maak een vrijblijvende belafspraak. Op naar een relatie!

Ons bestand

Zoals je hieronder kunt zien is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen in ons bestand goed in balans. Dit lukt ons door gericht te adverteren en eerlijke informatie over de slagingskans te geven. Wij zorgen voor een evenwichtig en groot bestand, waardoor het ons lukt om voldoende matches te vinden.

Benieuwd hoe de verhouding in ons bestand voor jouw leeftijd, van jouw niveau en met jouw wensen is? Doe de slagingskanstest en je krijgt inzicht.

48%mannen52%vrouwen75%geslaagd in 6 contacten