Het Corona-virus en
de (on)mogelijkheden

Update 29 september 2021

Het Corona-virus is helaas nog onder ons, maar gelukkig gaat het de goede kant op. We hebben ontdekt hoe kwetsbaar we zijn en hoe snel wat eerst normaal leek helemaal niet zo vanzelfsprekend blijkt.

Juist tijdens Corona behoefte aan contact
De eerste lockdown in maart 2020 was voor veel singles ingrijpend. Het ontmoeten van nieuwe mensen was in feite niet mogelijk, terwijl de behoefte aan contact groter was dan ooit. Inmiddels probeert iedereen zijn weg te vinden, maar blijven de beperkingen voortduren. Daten kan gelukkig steeds beter en afspreken ook weer. De meeste mensen maken samen een mooie wandeling en leren elkaar zo kennen.

PartnerSelect heeft vanaf de start van het Corona virus haar werkwijze (tijdelijk) aangepast om toch zoveel mogelijk relaties tot stand te kunnen brengen. Ook hebben wij veelvuldig gecommuniceerd met leden en niet leden om contact te houden en onze dienstverlening naar wens aan te passen aan de Corona tijd.

Het resultaat: Veel mensen blijven zich ondanks Corona ingeschrijven en er blijven mooie relaties ontstaan.

Intake: (beeld)bellen of bij je thuis?
PartnerSelect sprak normaal gesproken iedereen “face to face” tijdens het uitgebreide intakegesprek. Dit was niet mogelijk in de periode van 12 maart tot 11 mei. Toen hebben we de intakegesprekken telefonisch of via beeldbellen gevoerd. En naar volle tevredenheid! Voorlopig blijven we deze optie aanbieden. Na 11 mei zijn we de intakegesprekken ook weer aan huis gaan voeren. Dit blijven we voorlopig doen.

Het nieuwe daten
Hoe kun je nog met elkaar afspreken? Bijna iedereen geeft aan hier juist nu behoefte aan te hebben. Wil je eerst elkaar beter leren kennen voordat je (eventueel) met elkaar afspreekt, lees dan onze tips.

Vanaf 11 mei heeft er gelukkig een versoepeling plaatsgevonden en daarna werd steeds meer mogelijk. Daten is dus weer mogelijk en wat ons betreft zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om drukte te vermijden, 1,5 m afstand te behouden en dus veilig met elkaar af te spreken.

Komende maanden
Natuurlijk hopen we dat de Corona besmettingen verder afnemen en dat er weer steeds meer “mag”. We hopen dat de horeca geleidelijk nog meer open kan. Verder onderzoeken we (voorzichtig) de mogelijkheden om kleinschalige single events te gaan organiseren later dit jaar.

Alleen samen kunnen we Corona aan
Wij geloven erin dat als iedereen zich aan de RIVM richtlijnen houdt we het Corona virus onder controle kunnen krijgen. Onze medewerkers zullen zich strikt houden aan alle RIVM richtlijnen en dit vragen we ook van de mensen die zich bij ons inschrijven of die staan ingeschreven.

Toe aan een relatie?

Zet dan vandaag de stap en laat het Corona-virus geen reden zijn om het vinden van een nieuwe liefde uit te stellen. Doe de slagingskanstest of maak een vrijblijvende belafspraak. Op naar een relatie!

Ons bestand

Zoals je hieronder kunt zien is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen in ons bestand goed in balans. Dit lukt ons door gericht te adverteren en eerlijke informatie over de slagingskans te geven. Wij zorgen voor een evenwichtig en groot bestand, waardoor het ons lukt om voldoende matches te vinden.

Benieuwd hoe de verhouding in ons bestand voor jouw leeftijd, van jouw niveau en met jouw wensen is? Doe de slagingskanstest en je krijgt inzicht.

48%mannen52%vrouwen75%geslaagd in 6 contacten