Het Corona-virus en
de (on)mogelijkheden

Update 11 mei 2020

Het Corona-virus raakt ons allen. We hebben ontdekt hoe kwetsbaar we zijn en hoe snel wat eerst normaal leek helemaal niet zo vanzelfsprekend blijkt. Gelukkig gaat het goed met PartnerSelect.

Juist nu behoefte aan contact
Al snel bleek dat de lockdown voor singles zeer ingrijpend was. Het ontmoeten van nieuwe mensen was in feite niet mogelijk, terwijl de behoefte aan contact groter was dan ooit.

PartnerSelect heeft haar werkwijze (tijdelijk) aangepast om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om zich in te schrijven. Ook hebben wij veelvuldig gecommuniceerd met leden en niet leden om contact te houden en onze dienstverlening naar wens aan te passen aan de Corona tijd.

Het resultaat: Veel mensen hebben zich ondanks de lockdown ingeschreven en er zijn fijne contacten gelegd.

Intake: (beeld) bellen of bij je thuis?
PartnerSelect sprak normaal gesproken iedereen “face to face” tijdens het uitgebreide intakegesprek. Dit was niet mogelijk in de periode van 12 maart tot 11 mei. Toen hebben we de intakegesprekken telefonisch of via beeldbellen gevoerd. En naar volle tevredenheid! Voorlopig blijven we deze optie aanbieden. Wel is het zo dat we vanaf nu weer de mogelijkheid bieden om het persoonlijk intakegesprek bij je thuis te voeren.

Het nieuwe daten
In de periode van 12 maart tot aan 11 mei was het “ga alleen naar buiten indien noodzakelijk”. In deze periode zijn wij door blijven bemiddelen en hebben actief geholpen met tips om het daten op afstand zo goed mogelijk te laten verlopen. En, met succes!

Vanaf 11 mei heeft er gelukkig een versoepeling plaatsgevonden. “Vermijd drukte” is het nieuwe beleid. Daten is dus weer mogelijk en wat ons betreft zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om drukte te vermijden en 1,5 m afstand te behouden.

Komende maanden
Natuurlijk hopen we dat de Corona besmettingen verder afnemen en dat er weer steeds meer “mag”. We hopen dat de horeca geleidelijk weer open kan. Verder onderzoeken we (voorzichtig) de mogelijkheden om kleinschalige single events te gaan organiseren later dit jaar.

Alleen samen kunnen we Corona aan
Wij geloven erin dat als iedereen zich aan de RIVM richtlijnen houdt we het Corona virus onder controle kunnen krijgen. Onze medewerkers zullen zich strikt houden aan alle RIVM richtlijnen en dit vragen we ook van de mensen die zich bij ons inschrijven of die staan ingeschreven.

Toe aan een relatie?

Zet dan vandaag de stap en laat het Corona-virus geen reden zijn om het vinden van een nieuwe liefde uit te stellen. Doe de slagingskanstest of maak een vrijblijvende belafspraak. Op naar een relatie!

Ons bestand

Zoals je hieronder kunt zien is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen in ons bestand goed in balans. Dit lukt ons door gericht te adverteren en eerlijke informatie over de slagingskans te geven. Wij zorgen voor een evenwichtig en groot bestand, waardoor het ons lukt om voldoende matches te vinden.

Benieuwd hoe de verhouding in ons bestand voor jouw leeftijd, van jouw niveau en met jouw wensen is? Doe de slagingskanstest en je krijgt inzicht.

48%mannen52%vrouwen75%geslaagd in 6 contacten