Gezocht: Freelance consulent – Regio Breda e.o.

Over PartnerSelect

PartnerSelect is een relatiebemiddelingsbureau dat sinds 1997 relaties tot stand brengt tussen singles in heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam bemiddelen wij voor jong en oud, laag- en hoogopgeleid, weduwen en weduwnaren, mensen die zijn gescheiden of nog nooit eerder een relatie hebben gehad.

Wat ga je doen?

Je plant en voert intakegesprekken met mensen in jouw regio die zich bij PartnerSelect hebben ingeschreven. In dit gesprek leer jij de persoon heel goed kennen en je zult ook samen bespreken wat de wensen voor de partner en de toekomst zijn. Geen gesprek is hetzelfde. De cliënt vertrekt met een goed gevoel en jij hebt alle informatie om de juiste match tot stand te brengen.

Na dit gesprek draag je er zorg voor dat al deze informatie voor het bemiddelingsteam duidelijk en beschikbaar is en je maakt een beschrijving waar deze persoon zich helemaal in herkent. Hiermee gaan we vervolgens aan de slag om de juiste mensen aan elkaar voor te stellen.

De gesprekken zijn op een nader te bepalen locatie bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld een hotel met een goede ontvangst gelegenheid. Het kan ook zijn dat een gesprek bij een klant thuis zal worden gehouden.

Regio

Op dit moment zijn we gericht op zoek naar mensen in de regio Breda.

Activiteiten

Ook het organiseren en begeleiden van singlesactiviteiten kan onderdeel zijn van deze werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan wandelingen of borrels. Er is alle ruimte voor jouw eigen initiatieven.

Wij vragen
  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Zeer goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid
  • Mensgerichte instelling en een dosis gezond verstand
  • Goede computervaardigheden zijn een pré
Contact

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw brief en C.V. via sollicitatie@partnerselect.net