Betrouwbare avonturier met warme blik

Kenmerken

Leeftijd: 36 - 45 jaar

Lengte: 1.82 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Deze man combineert een casual stijl met een open hart. Zijn leven is een mix van werkplezier bij de Overheid, waar hij gewaardeerd wordt om zijn inzet en omgang met collega’s, en een actief sociaal leven. Zijn thuis is een weerspiegeling van wie hij is: kleurrijk, gastvrij en altijd open voor gezelschap.

Passies & Interesses

Zijn vrije tijd is gevuld met diverse activiteiten: van bioscoopbezoeken en culinaire avonden tot avontuurlijke uitstapjes naar pretparken en evenementen. Thuis geniet hij van series kijken, koken, en bordspellen spelen. Vakanties zijn voor hem een tijd van actie en ontspanning, waarbij hij graag nieuwe plekken ontdekt in een huisje of hotel.

Relatiewensen

Op zoek naar iemand die het leven ook met openheid en loyaliteit benadert. Iemand die waarde hecht aan betrouwbaarheid, eerlijkheid, en het delen van goede gesprekken. Een partner die het avontuur van het dagelijks leven waardeert en samen nieuwe herinneringen wil creëren.

Ben je geïnteresseerd in gezellige avonden, interessante gesprekken en samen avonturen beleven? Dan is dit je kans om iemand bijzonder te ontmoeten.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.