Charmante docent met passie voor dans

Kenmerken

Leeftijd: 36 - 45 jaar

Lengte: 1.90 m

Regio: Zuid-West

Persoonlijk Profiel

Met een achtergrond in Technische Wiskunde en een roeping voor het onderwijs, brengt hij elke dag met passie kennis over aan zijn scholieren. Hij vindt vreugde in het mentor zijn en het begeleiden van examenklassen, erkend als een docent die zijn leerlingen jaren later nog zullen herinneren.

Passies & Interesses

Zijn rijke sociale leven omvat salsadansen, uit eten gaan, escaperooms, en weekendjes weg. Deze activiteiten bieden hem zowel de gelegenheid om zijn hoofd leeg te maken als de vreugde van gezelschap. Hij waardeert zowel de dynamiek van het buiten zijn als de rust van thuis komen.

Relatiewensen

Zoekt een partner die analytisch en empathisch is, iemand die zowel de verbinding opzoekt als geniet van het leven in al zijn facetten. Een persoon die de waarde inziet van zowel actieve vakanties als ontspannende momenten, van uitwaaien aan zee tot genieten van de cultuur en het eten in Zuid-Europa.

Ben je geïntrigeerd door het verhaal van deze man die diepgang en plezier in het leven combineert? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die staat voor een leven vol passie, onderwijs en dans, klaar om samen nieuwe ervaringen te delen.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.