Creatieve ziel met avontuurlijk hart

Kenmerken

Leeftijd: 66 - 75 jaar

Lengte: 1.67 m

Regio: Noord-Oost

Persoonlijk Profiel

Deze vrouw straalt warmte en zorgzaamheid uit, verrijkt met een kleurrijke en vrouwelijke stijl. Met haar blauwe ogen en ondernemende persoonlijkheid heeft zij een leven opgebouwd dat rijk is aan familie, vrienden en professionele vervulling. Haar appartement, een toonbeeld van persoonlijke herinneringen en sfeer, weerspiegelt haar liefde voor gezelligheid en esthetiek.

Passies & Interesses

Haar vrije tijd brengt ze graag actief door, of het nu buiten is met fietsen, wandelen, en zwemmen, of binnen door cultuur te snuiven en creatief bezig te zijn. Een liefhebber van kunstgeschiedenis, musea en schilderen, haar hart ligt bij de expressieve en verbindende kracht van kunst. Muziek, van blues tot wereldmuziek en de hits van de jaren 70-80, voedt haar ziel, net zoals haar avontuurlijke reizen dat doen.

Relatiewensen

Ze zoekt iemand die haar passie voor het leven, kunst en avontuur deelt; een partner die de waarde ziet in zowel gezelligheid thuis als het verkennen van de wereld. Iemand die empathisch is, zelfstandig en openstaat voor de rijke ervaringen die het leven nog te bieden heeft.

Geraakt door het verhaal van deze zelfstandige en empathische vrouw, die rust en gezelligheid uitstraalt? Dit is je kans om een bijzondere persoonlijkheid te ontmoeten en samen nieuwe herinneringen te maken.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.