Integere levensgenieter met een groen hart

Kenmerken

Leeftijd: 46 - 55 jaar

Lengte: 1.79 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Na het einde van haar relatie enkele jaren terug, vindt ze vreugde in haar zelfstandigheid en het dagelijks leven in de stad. Haar band met haar moeder is sterk, en ze koestert de wekelijkse bezoeken. Professioneel blinkt ze uit in projectmanagement, maar haar hart klopt ook voor de zorg voor dieren en het bieden van hulp waar nodig.

Passies & Interesses

Sportief met tennis en hardlopen, maar ook een natuurmens die geniet van tuinieren en wandelen. Culinaire avonden, of het nu buiten de deur is of thuis voor vrienden, en haar brede smaak in boeken en tv-programma’s tonen haar veelzijdige interesses. Haar betrokkenheid bij maatschappelijke dienstverlening en haar christelijk geloof vormen een essentieel onderdeel van haar leven.

Relatiewensen

Zoekt iemand die de balans tussen stabiliteit en openheid voor nieuwe ervaringen deelt. Een partner die waarden zoals betrouwbaarheid en down-to-earth zijn waardeert, maar ook het verlangen heeft om samen de wereld te ontdekken en te genieten van zowel romantische als nieuwe ervaringen.

Geïntrigeerd door het verhaal van deze fascinerende en stabiele vrouw, die ook open staat voor het ontdekken van nieuwe horizonten? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die het leven ziet als een reis vol ontdekkingen en gedeelde momenten.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.