Krachtige levensgenieter met culturele flair

Kenmerken

Leeftijd: 66 - 75 jaar

Lengte: 1.80 m

Regio: Midden-Oost

Persoonlijk Profiel

Deze vrouw combineert een sociaal voelend hart met een passie voor gezondheid, geneeswijzen en spiritualiteit. Na een rijke carrière in maatschappelijk werk en alternatieve geneeswijzen, kiest ze nu voor het genieten van haar vrije tijd, verkennend wat het leven nog meer te bieden heeft.

Passies & Interesses

Liefhebber van lichaamsbeweging, cultuur, en kunst, ze geniet van wandelingen, fietstochten, en lezen. Een bezoek aan natuurparken, steden, musea of kunstexposities voedt haar ziel, net zoals de ervaring van natuurgeluiden en stilte, afgewisseld met goede muziek. Ze waardeert een breed scala aan muziekgenres en dans, en houdt ervan om culturele evenementen zoals cabaret, musicals of theater te bezoeken, zowel alleen als met gezelschap.

Relatiewensen

Ze droomt van een partner die het belang van gedeelde ervaringen en samen genieten begrijpt. Iemand die warmte en diepgang brengt, goed kan luisteren en open staat voor eerlijke communicatie. Met recente reizen naar York en Frankrijk, en een liefde voor autorijden, is ze altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen.

Geïntrigeerd door deze warme en diepgaande persoonlijkheid? Dit is je kans om iemand te ontmoeten die waarde hecht aan culturele verrijking en het delen van het leven met een gelijkgestemde. Ontdek samen wat de wereld te bieden heeft.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.