Ondernemende geest, hart voor cultuur

Kenmerken

Leeftijd: 46 - 55 jaar

Lengte: 1.95 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Een positieve en ondernemende man die zijn leven inricht met een open geest voor nieuwe ideeën en ervaringen. Zijn band met familie vormt de kern van zijn bestaan, terwijl zijn professionele rol als fiscalist bij een woningcoöperatie hem dagelijks uitdaagt en vervult.

Passies & Interesses

Buiten het werk om houdt hij ervan om actief te zijn, of het nu gaat om sporten, het bijwonen van culturele evenementen of het genieten van een goede maaltijd met vrienden. Zijn liefde voor cultuur wordt weerspiegeld in zijn voorkeur voor documentaires, muziek en literatuur, en hij streeft naar een gezonde balans tussen avontuur en ontspanning in zijn vrije tijd.

Relatiewensen

Op zoek naar iemand die zijn waarden van eerlijkheid, betrouwbaarheid en open communicatie deelt. Een partner die het belang van luisteren en wederzijds begrip waardeert en samen wil genieten van zowel de dagelijkse momenten als de bijzondere avonturen die het leven te bieden heeft.

Geïntrigeerd door Ronald’s dynamische levensstijl en diepgaande perspectief? Dit is je kans om een authentiek en betrokken individu te ontmoeten. Deel je interesse en begin aan een pad van gezamenlijke ontdekkingen en verbinding.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.