Sportieve dame met warme huiselijkheid

Kenmerken

Leeftijd: 46 - 55 jaar

Lengte: 1.69 m

Regio: Midden-Oost

Persoonlijk Profiel

Deze vrouw combineert een actieve levensstijl met een diepe verbondenheid met haar familie. Haar professionele pad heeft haar van drogisterijen naar notariskantoren geleid, en uiteindelijk heeft ze haar passie gevonden als secretaresse in de vastgoedwereld, werkend vanuit huis.

Passies & Interesses

Actief zijn vormt een essentieel onderdeel van haar leven, van sportschoolbezoeken tot skiën en volleyballen. Ze koestert ook rustigere momenten, zoals lezen, spelletjes spelen, uit eten gaan of ontspannen op een terras. Haar vakanties zijn gevuld met activiteiten, van wintersport in Oostenrijk tot zomervakanties in Italië, waar ze geniet van zon, cultuur en bergwandelingen.

Relatiewensen

Zoekt een partner die de waarde van een actieve levensstijl, gezelligheid, en de kleine dingen in het leven begrijpt. Iemand die liefde, bescheidenheid en een vleugje stoerheid brengt. Een persoon die het leven benadert met een glimlach en humor, klaar om samen nieuwe herinneringen te creëren.

Voel je een connectie met deze levensbenadering en gedeelde interesses? Dit is je kans om een boeiende en warmhartige persoon te ontmoeten. Ontdek samen wat het leven te bieden heeft.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.