Relatiebemiddeling via een datingbureau?

Waarom naar een datingbureau stappen? Liefde is toch niet te koop!? Zo denken wij er ook over. Een relatie is niet iets wat op bestelling te krijgen is. Toch kun je er niet omheen dat er in Nederland steeds meer alleenstaanden zijn. En lang niet iedereen kiest hiervoor ...

Alleen is maar alleen

Een waarheid als een koe, maar de mens lijkt nu eenmaal gemaakt om samen te leven en lief te hebben. Want wat is er nu mooier dan van elkaar te genieten, te knuffelen, blind op elkaar te kunnen vertrouwen en samen je leven kleur te geven?

Liefde is geven en nemen, leven en laten leven!

Liefde is van alle tijden en kent vele gedaantes. Verliefdheid, romantiek en passie ... hoeveel boeken, films en liedjes zijn er niet over gemaakt? En toch weet niemand precies te zeggen wat liefde is, en wat het met je doet. Omdat dit voor iedereen anders is?

"Liefde maakt een smal bed breed"

Volgens schrijver Bertus Aafjes maakt liefde een smal bed breed. Liefde dus als een wonderbaarlijk fenomeen dat tegelijkertijd iets heel gewoons én heel speciaals is. Een mooie relatie is een prima stap op weg naar dat bijzondere fenomeen. En daar kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn!

Lees verder over de voordelen van ons datingbureau.