Singleswandeling Posbank

Zondag 25 maart a.s. wandelen we misschien wel in het mooiste gebied van ons land. Je hebt voor deze activiteit wel een goede basisconditie nodig. We wandelen circa 10 kilometer dwars door het Nationaal Park Veluwezoom.

De wandeling

We beginnen de dag met een kennismaking onder het genot van koffie/thee en een heerlijke koek. Daarna vertrekken we. Wat we onderweg gaan zien kun je eigenlijk alleen maar beleven en is moeilijk in woorden uit te drukken. We wandelen onder andere door machtige beukenlanen, heidevelden en we hebben een prachtig uitzicht vanaf de Posbank. Bovenop de Posbank genieten we van een heerlijke lunch en daarna zetten we onze wandeling voort richting ons startpunt. Hier nuttigen we een afsluitende borrel en praten met elkaar na over de mooie dag.

Goed bereikbaar!

Het start en eindpunt van deze singleswandeling is in Rheden, vlakbij Arnhem. We beginnen en eindigen de dag bij restaurant Houtplaats. Dit is een moderne horeca gelegenheid met klasse en vlakbij is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het restaurant is makkelijk te vinden en ligt 7 minuten wandelen van NS Station Rheden.

Programma

 • 11.00-11.30 : Welkom met koffie/thee en een koek bij Houtplaats
 • 11.30-13.00 : Eerste deel van wandeling op weg naar de Posbank
 • 13.00-14.00 : Heerlijke lunch bij Paviljoen de Posbank
 • 14.00-15:30 : Tweede deel van de wandeling richting Rheden
 • 15:30-16:30 : Borrel met borrelhapjes bij Houtplaats

Wie komen er?

Deze wandeling is gericht op mensen die zich thuis voelen in de leeftijdsgroep 29 - 45 jaar met een MBO+ of hogere opleiding. We verwachten minimaal 20 deelnemers en streven naar een evenwichtige man/vrouw verhouding. Het is niet nodig om bij PartnerSelect ingeschreven te staan.

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 4,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 3 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

 • Compleet verzorgd
 • Deelnemers van je eigen leeftijd
 • Ongedwongen sfeer
 • Voor leden en niet-leden
 • Soepel annuleringsbeleid
 • Kennismakingen staan centraal