Wat is de populaire “Smile Dating Test” op TikTok?

Smileys

Persoonlijkheid, relatietype of aantrekkelijkheid: op social media is er altijd wel een test te vinden. Soms zó populair, dat deze viraal gaat.
De test die nu alle aandacht krijgt op TikTok? De “Smile Dating Test”.

Gekleurde smileys

Met de test kom je erachter wat jouw “Dating Stijl” is. Op basis van jouw antwoorden past er een gekleurde smiley bij jou. Elke kleur correspondeert met een bepaalde persoonlijkheidstrek. In totaal zijn er 16 mogelijke kleuren. Van roze tot rood en van kaki tot beige.

Persoonlijkheidstype

Gele smiley ballon

Onder elke smiley wordt het type persoon uitgelegd. Zo is de Gele Smiley de “Cool Love Master” die houdt van vrijheid. Bij de Bruine Smiley (“Stuffy True Love”) staat vertrouwen bovenaan. De Navy Smiley prefereert kalme, zorgzame relaties, en wordt omschreven als “Sunflower with full of care”. Tenslotte wordt er gesuggereerd met welk type je wel en niet goed samengaat.

De 12 vragen

De test bestaat uit 12 vragen, waarbij je elke keer kiest tussen 2 opties. De uiteenlopende vragen hebben te maken met daten, relaties en spontaniteit.
Zo zijn er vragen als “Wat doe je als je geen plannen hebt voor het weekend?”, “Wat doe je als je plotseling een onverwachte afspraak hebt?” of “Wat doe je als een vriend je meeneemt naar een blind date?”

Een social media hype

Inmiddels hebben talloze mensen de beknopte persoonlijkheidstest gedaan. Vaak wordt de uitslag op social media gepost. Over het algemeen vinden gebruikers de test accuraat en herkennen ze zichzelf in de omschrijving.

Waar vind je de Smile Dating Test?

Benieuwd naar jouw persoonlijke smiley? De Smile Dating Test is te vinden op ktestone.com, een Koreaanse website.

Persoonlijkheidstesten als deze
zijn vooral bedoeld voor het plezier.

Onthoud dat persoonlijkheidstesten als deze vooral bedoeld zijn voor het plezier. Hoewel je echt wel iets uit de resultaten kunt halen, is de test niet wetenschappelijk onderbouwd.

Matching gebaseerd op een professioneel persoonlijkheidsprofiel

Onze matching is daarentegen gebaseerd op een uitgebreid en professioneel persoonlijkheidsprofiel. Ervaren matchmakers zetten alles op alles om de persoon te vinden die echt bij jou past.

Toe aan het echte werk?
Wij helpen je (met een smile :-)) graag verder!

Dus ben jij na alle leuke persoonlijkheidstestjes klaar voor het echte werk? Wij helpen je (met een smile) graag verder!Wil je weten wat de kans is dat jij bij ons slaagt? Doe dan de slagingskanstest of maakt een gratis en vrijblijvende belafspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Smiley hartje

Bronnenlijst

  • Smile Dating Test https://ktestone.com/kapable.github.io/smileColorTestEng/
  • Srishti Marwah S. (2023) https://www.sportskeeda.com/pop-culture/what-smile-dating-test-tiktok-viral-trend-explained
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.