Gevoelige ontdekkingsreiziger met technische flair

Kenmerken

Leeftijd: 36 - 45 jaar

Lengte: 1.72 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Een hardwerkende, zelfstandige man die de balans kent tussen gezelschap en alleen zijn. Dol op kinderen, toont hij zijn speelse kant tijdens gezamenlijke activiteiten. Zijn werk in de technische beveiliging biedt hem niet alleen professionele voldoening, maar ook dagelijkse afwisseling en uitdagingen.

Passies & Interesses

Van geocaching tot wandelingen in de natuur en zwemmen, zijn vrije tijd is gevuld met activiteiten die hem in beweging houden en zijn geest verrijken. Films, series en muziek vormen zijn ontspanning, terwijl klassieke muziek het enige is waar zijn voorkeur niet naar uitgaat. Vakanties zijn voor hem een tijd van actieve ontdekking, graag doorgebracht in Zweden of de Nederlandse natuur.

Relatiewensen

Zoekt iemand die een serieuze en gevoelige benadering van het leven deelt, met een sterk gevoel van plichtsbesef maar ook een verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid. Een partner die de kleine avonturen evenzeer waardeert als de grote, en die samen nieuwe herinneringen wil creëren.

Voel je een connectie met deze unieke mix van passies en persoonlijkheid? Dit is je kans om een diepgaand en authentiek individu te ontmoeten. Deel je interesse en ontdek samen wat de wereld te bieden heeft.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.