Kleurrijke doorzetter met groene vingers

Kenmerken

Leeftijd: 25 - 35 jaar

Lengte: 1.81 m

Regio: Midden-West

Persoonlijk Profiel

Deze man valt op met zijn enthousiaste uitstraling en scherp analytisch vermogen. Met een achtergrond in veehouderij en ervaring in tuinieren, brengt hij zijn dagen door met het verzorgen van planten en tuinen, zowel de zijne als die van anderen. Zijn slanke postuur en casual kledingstijl maken hem toegankelijk en down-to-earth.

Passies & Interesses

Actief en altijd in beweging, hij geniet van wandelingen en fietstochten, en houdt van uitstapjes en het bezoeken van familie. Zijn muzikale smaak is breed, met een voorkeur voor de hits van Radio 538. Thuis vindt hij ontspanning in het volgen van interessante programma’s of het bijblijven met de actualiteiten. Vakanties zijn voor hem korte trips, met de wens om deze in de toekomst samen met een partner te ondernemen.

Relatiewensen

Een man die tevreden is met de eenvoudige dingen in het leven, zoekt iemand die deze waardering deelt. Betrouwbaar, gestructureerd en een beetje romantisch, hij biedt stabiliteit en verrassing. Met twee rechterhanden en een directe communicatiestijl, is hij op zoek naar een partner om samen actieve, gezellige vakanties mee te beleven, ver van dagenlang luieren op het strand.

Nieuwsgierig naar deze bevlogen persoonlijkheid? Grijp de kans om iemand te ontmoeten die zowel het hart als de tuin kan laten bloeien. Reageer en ontdek samen wat de wereld te bieden heeft.

Reageer op dit profiel

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.