Op zoek
naar een
partner?

Realiseer
je droom!

Ondernemer zoekt partner via een datingbureau

Ondernemers die kiezen voor relatiebemiddeling van PartnerSelect weten wat ze willen: een gelukkige relatie. En geen gekkigheid! Lees op de pagina werkwijze wat wij dan voor je kunnen betekenen.

Wil je direct weten wat jouw mogelijkheden zijn? Start dan hieronder onze slagingskanstest.

Neem zelf het initiatief

Een relatie blijft vaak voor velen bij een droom. Wij begrijpen dat iedereen naar liefde en geluk streeft, dus vind je het tijd om daar verandering in aan te brengen? Lees via onderstaande items hoe PartnerSelect deze droom voor jou kan realiseren.

Werkwijze

1

Het intakegesprek

Wie ben je? Wie past er
bij je? Wat zijn je wensen?
Het uitgebreide intakegesprek
vindt plaats in jouw regio.

2

De selectie

Met jouw wensen en onze
expertise en ervaring komen
we tot de beste voorstellen.

3

De ontmoeting

Een uniek moment.
Altijd spannend, maar ook
ontzettend leuk. Kijken wat
het wordt…

4

De klik

Klikte het en blijft het klikken?
Dan is dit het begin van
iets moois!

Lees verder over de werkwijze

Kosten

Bij de inschrijving kun je aangeven hoe intensief en in welk tempo onze samenwerking gaat zijn. Je bepaalt zelf welke werkwijze het beste bij jou past, dus je hebt zelf ook invloed op het gehele kostenplaatje. Zo zijn er al mogelijkheden voor rond de €49,95 per maand. Tussendoor kunnen we de aanpak altijd nog aanpassen. Wil je precies weten wat alle opties zijn? Klik op onderstaande link en doorloop de vragen. We informeren je dan uitvoerig.

Kies de aanpak en het tarief dat daarbij aansluit

Actief in heel Nederland

Zoek je iemand in jouw regio, die gemakkelijk dichtbij woont? Je bepaalt zelf de reistijd die je wenst af te leggen voor jouw ideale partner. Ook het intakegesprek vindt plaats in jouw regio of bij je thuis.

Beantwoord de vragen en ontdek
de mogelijkheden in jouw regio

Partner gezocht met extra begrip

Naast iedere succesvolle man, staat een sterke vrouw

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. In ieder geval leeft bij bijna iedereen van ons de wens om samen te zijn. Maar wat als die wederhelft ontbreekt?

Manieren om een geschikte partner te vinden
De relatiemarkt wordt tegenwoordig overspoeld door allerlei initiatieven. PartnerSelect is altijd zijn eigen weg gegaan. Goede vernieuwingen pikken we op, zonder het goede van vroeger weg te gooien.

Succesformule
PartnerSelect heeft een lange staat van dienst. Dit heeft geleid tot een simpele succesformule waarbij U centraal staat.

1. Relatiebemiddeling begint met u: uw verhaal, uw wensen, uw verwachtingen.
2. Na de intake gaan wij aan de slag en zetten onze expertise, netwerken en professionaliteit in. Uiteindelijk komen we met een contactvoorstel.
3. Vervolgens is het weer aan u: een eerste contact, kennismaking, een ontmoeting. Voelt u een klik? Dan is dat de eerste stap op weg naar veel meer dan dat!

Ervaringen
"Mijn werk is een uit de hand gelopen hobby. Ik stop er heel veel tijd in. Toen ik iemand vond en daar iets van probeerde te begrijpen, wist ik dat het goed zat. Heerlijk!"

"Als bedrijfsleider heb je een bepaald gevoel voor verantwoordelijkheid. Dat merkte ik ook toen ik actief op zoek ging naar een partner. Ik wilde niet zomaar iemand ontmoeten of spelletjes spelen op een datingsite. Ik zocht gewoon een partij die mij kon helpen een partner te vinden te vinden die echt bij mij past. Daarom koos ik voor PartnerSelect."

"Ik heb altijd keihard gewerkt. Op een gegeven moment pluk je daar de vruchten van. Maar via dating leken de dames alleen in mijn geld geïnteresseerd. Niet bij mij!"

"Op mijn werk zoek ik ook altijd naar de beste partijen om verder te komen. Waarom zou ik dat voor mezelf niet doen?"

Inschrijven
Ondernemers zijn stiekem vaak ook wel een beetje eigenwijs en kieskeurig. Precies daarom zijn ze bij PartnerSelect op hun plek. Kiest u voor persoonlijke relatiebemiddeling? Kies dan voor PartnerSelect.

Hoge slagingskans
door persoonlijk contact.

Het aantal nieuwe relaties dat ontstaat via PartnerSelect
ligt heel hoog. Onze persoonlijke werkwijze zorgt ervoor
dat de meeste mensen slagen die openstaan voor een
serieuze relatie.

60%vriendschappen 75%relaties100%leuke ontmoetingen