Ondernemer zoekt partner via een datingbureau

Als ondernemer bouw je graag iets succesvols op. Dit ligt in de natuur van ieder ondernemer. En dit bij voorkeur samen met je partner. Ben je een ondernemer op zoek naar een partner om een leven op te bouwen, met een succesvolle onderneming, die alle materiële zekerheid voor jou en je toekomstige familie voorziet? Bij PartnerSelect begrijpen wij dat en helpen daarom ondernemers die een partner zoeken. Dit doen we al jaren met succes, want er zijn veel partners die graag hun leven willen delen met een succesvolle ondernemer.

Als ondernemer weet je immers perfect wat je wilt, namelijk een gelukkige relatie, en dit met een partner die extra begrip heeft voor jouw specifieke levensstijl als ondernemer.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Wees gerust, als ondernemer kun je ook snel de juiste partner vinden en wij helpen je daar graag bij verder. Vermijd geautomatiseerde online dating diensten waar zomaar iedereen een profiel kan aanmaken. Onderzoek toont namelijk aan dat vele profielen verkeerde informatie bevatten en het contact opnemen daarmee ook niet altijd veilig is. Hoeveel kans je als ondernemer maakt om de juiste partner te vinden, kun je gemakkelijk meten met onze slagingskanstest.

Steun en toeverlaat niet enkel voor de ondernemer, maar ook voor je onderneming

Het is veel meer dan een cliché dat achter iedere succesvolle man een sterke vrouw staat. Als ondernemer moet je partner begrip hebben voor het belang van de onderneming. De partner moet jou als ondernemer kunnen bijstaan in slechte en goede tijden, en dit met inlevingsvermogen en advies. Als ondernemer heb je een steun, toeverlaat en zekerheid nodig. Het zijn juist deze dingen die in de harde zakenwereld niet of nauwelijks bestaan en waar jij als ondernemer daarom het meeste behoefte aan hebt.

Samen je levensweg opbouwen

Onze aanpak voor ondernemers op zoek naar een partner is uiterst persoonlijk. En dit moet ook. Relatiebemiddeling begint namelijk met jouw verhaal, je wensen en verwachtingen. Daarom nemen onze relatieconsulenten alle tijd en aandacht om naar jouw verhaal te luisteren. De relatieconsulent kent ook de verhalen, verwachtingen en wensen van de zoekende partners en weet op deze manier vrij snel waar een klik zou kunnen ontstaan en bij wie niet. Ben je benieuwd naar ervaringen? Wij hebben in iets meer dan 20 jaar al vele duizenden singles samengebracht. Lees de verhalen van koppels die wij bij elkaar hebben gebracht. Laat jezelf overtuigen en zet de eerste stap.

Werkwijze

illustratie-stel-hartjes
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.